Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

Konuya gelen yanıtları bir yandan gülerek bir yandan acıyarak okuyorum cidden yazık. Utanmasa tuttuğu takımı anası babası gibi savunacak. Herhalde bir koyduk mu? Demedikleri kalmış. Onu da söyleseler tam olacak. Tuttuğu takımlardan dolayı insanları bir vatan haini yapmadığınız kaldı. Sizi sokakta görse tanımayacak 2 3 kıytırık futbolcuyu savunmak için birbirinize küfür niteliğinde sözler sarf etmenize gerek yok beyler.

Konuya gelen yanıtları bir yandan gülerek bir yandan acıyarak okuyorum cidden yazık. Utanmasa tuttuğu takımı anası babası gibi savunacak. Herhalde bir koyduk mu? Demedikleri kalmış. Onu da söyleseler tam olacak. Tuttuğu takımlardan dolayı insanları bir Vatan haini yapmadığınız kaldı. Sizi sokakta görse tanımayacak 2 3 kıytırık futbolcuyu savunmak için birbirinize küfür niteliğinde sözler sarf etmenize gerek yok.

Özür diledik, yaptığımız hatanın farkına vardık, yeniden söylüyorum herkesten özür dilerim, kusura bakmayın...

Ya bir de o mesajları yazdığım an tinerin kafasındaymışım biliyon mu moruq?

Ne gereksiz konuşmuşsunuz be?
Ya maç bu alt tarafı izle geç, zevkine bak.
Ben istersem BJK tutarım, istersem FB önemli olan bunların ne olduğu değil, bu iki takımında Türk takımı olması.
Bizi istersen BJK temsil etsin istersen FB burada önemli olan takım mı sizce?
Tamam aralarında maç yapmış olabilirler ama izle geç yani zevkine bak.
Maç izlememenin temel amacı bence zaman öldürmek aynı oyun oynamak gibi.
Maç izleyeceğime PES oynarım daha fazla zevk verir hiç değilse taraftar coşkusu olmaz içimde ve kavga gibi şeylere karışmam. Yani bunlardan uzaklaşmak istiyorsanız PES oynayın, PES'te olan adamlarla kavga edin.
Yeter ki insan insanı üzmesin, bir maç için değmez.

Konuda hakeme bağlayan mı vardı yoksa ben mi yanlış gördüm?

Tabii bir de Ozan Tufan peek( güdümlü füze)

İrfan Can alırız adam korkarak topa girer.

Tisserand düzelse de 3-6-1 oynasak. Fenerbahçe bu taktikle ortayı delemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı