Pxn VD4 bundle ön siparişe açıldı!

VD4'ün önsipariş fiyatı 22 bin TL idi. Moza R3 şu an 26 bin TL oldu. Gelbura ile birlikte diğer ithalatçı euas da VD 4 ve 6 getiriyor. Gelbura saçma bir fiyat belirlerse Euas'tan alırız. V10 Pro 250 dolarken gümrük vergileri, karları dahil 15.500 gibi bir fiyatla satışa çıkardılar. Toptan 200 dolardan bile almış olsalar çok az bir kar koyup satmışlar.

Euas'ın kendi sitesi falan var mı?

Aynen gelecek ürünler falan yazmıyor gibi siz direkt olarak kendilerine ulaşarak mı VD serileri hakkında bilgi aldınız?
Evet hocam

@knullxrd
@CyberJo3 hocam forumdan @ircoas arkadaşımız Gelbura ile konuşmuş önümüzdeki hafta VD6 için önsipariş açacaklarını söylemişler. VD4'ü şimdilik getirmekten vazgeçmişler. Onu EUAS getirecektir artık. VD6 için ilk başta 20 adet deneme amaçlı getirecekler eğer satarsa gemi ile toplu sipariş vereceklermiş. Fiyat olarak da Moza R5'in altında olacağını demişler ama kesin değil tabi.

Evet diğer ithalatçı EUAS ile de ben görüştüm. Vd serilerinin hepsinden sipariş verdik dedi bütün parçaları gelecek. Hava kargoyla maliyetli oluyor diye gemiyle sipariş verdik o yüzden uyguna satışa koyacaz dedi. En geç 1.5-2 aya gelecek dedi. Daha uyguna almak isteyen varsa EUAS'ın getirdiklerini bekleyebilirsiniz. Özellikle VD4 düşünen arkadaşlar.

Son düzenleme:
Evet hocam.

@knullxrd
@CyberJo3 hocam forumdan @ircoas arkadaşımız gelbura ile konuşmuş önümüzdeki hafta VD6 için önsipariş açacaklarını söylemişler. VD4'ü şimdilik getirmekten vazgeçmişler. Onu euas getirecektir artık. VD6 için ilk başta 20 adet deneme amaçlı getirecekler eğer satarsa gemi ile toplu sipariş vereceklermiş. Fiyat olarak da moza R5'in altında olacağını demişler ama kesin değil tabii.

Kıbrısa kendi sitesi gönderim yapıyor ama güneye gidiyor ve Kıbrıs'a da artık gümrük vergisi uyguluyormuşuz. Kıbrıs'ın da kendi vergi düzeneği de vardır zaten kargo dahil 18-19 civarına geliyor sanırsam Kıbrıs üzerinden almaya çalıştığımızda. 1 saattir onları hesaplıyorum. Kuzeyde akrabam var ama güneyden ona nasıl iletilir orasını bilmiyorum. İletilip ağırlık olarak uygun 11.5 kg ve hediye olarak gösterildiğinde kargo, muazzam gümrük vergisi ödemekten muaf olunuyor. Şahsi kullanım için çünkü ticari bir amacı yok birçok ürün gelmiyor sonuçta. İnsan gibi 2000 dolar üstü seviyesine çekseler de şu gümrük vergilerini insanlar bu şekilde uzun uzun hesaplayıp yollar aramasa.

Kıbrısa kendi sitesi gönderim yapıyor ama güneye gidiyor ve Kıbrıs'a da artık gümrük vergisi uyguluyormuşuz. Kıbrıs'ın da kendi vergi düzeneği de vardır zaten kargo dahil 18-19 civarına geliyor sanırsam Kıbrıs üzerinden almaya çalıştığımızda. 1 saattir onları hesaplıyorum. Kuzeyde akrabam var ama güneyden ona nasıl iletilir orasını bilmiyorum. İletilip ağırlık olarak uygun 11.5 kg ve hediye olarak gösterildiğinde kargo, muazzam gümrük vergisi ödemekten muaf olunuyor. Şahsi kullanım için çünkü ticari bir amacı yok birçok ürün gelmiyor sonuçta. İnsan gibi 2000 dolar üstü seviyesine çekseler de şu gümrük vergilerini insanlar bu şekilde uzun uzun hesaplayıp yollar aramasa.
Hocam daha önce de söylemiştim. Bu direksiyon setleri hangi marka olursa olsun arıza vermeye meyilli karmaşık yapıda ürünler. Ben de yurtdışından almayı düşünmüştüm ama Moza R3'te başıma gelenden sonra aynı durumla yurtdışı üründe karşılaşsam başımın çok ağrıyacağını bildiğimden hiç bulaşmadım. Yurtdışı ürün alacaksanız sarı sitedeki satıcılardan Fanatec CSL DD ürünlerine bakın bence.

Hocam daha önce de söylemiştim. Bu direksiyon setleri hangi marka olursa olsun arıza vermeye meyilli karmaşık yapıda ürünler. Ben de yurtdışından almayı düşünmüştüm ama Moza R3'te başıma gelenden sonra aynı durumla yurtdışı üründe karşılaşsam başımın çok ağrıyacağını bildiğimden hiç bulaşmadım. Yurtdışı ürün alacaksanız sarı sitedeki satıcılardan Fanatec CSL DD ürünlerine bakın bence.
Baktım da neredeyse aynı fiyatı istiyorlar öbürleri de çok eski sorun çıkarabilecek baseler. O yüzden bakalım önümüzdeki hafta ne olacak ürünlerin ücretlendirmesi ona göre bir şekil düşüneceğim. Euas vd4 için önümüzdeki ay mı getirecekti ?

Baktım da neredeyse aynı fiyatı istiyorlar öbürleri de çok eski sorun çıkarabilecek baseler. O yüzden bakalım önümüzdeki hafta ne olacak ürünlerin ücretlendirmesi ona göre bir şekil düşüneceğim. Euas vd4 için önümüzdeki ay mı getirecekti ?
Vd serilerinin hepsinden sipariş verdik dedi bütün parçaları gelecek. Hava kargoyla maliyetli oluyor diye gemiyle sipariş verdik o yüzden uyguna satışa koyacaz dedi. En geç 1.5-2 aya gelecek dedi. Daha uyguna almak isteyen varsa EUAS'ın getirdiklerini bekleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı