Fenerbahçe - Feyenoord maçı nasıl sonuçlanır?

Feyenoord'dan ilk mac 3 yeseydik bile bu turu normal sartlarda atlamamiz gerek. Feyenoord bizden iyi bir takim degil.

Mourinho suçlamalarını anlamıyorum. Mourinho'yu getiriyorsan ona gore oyuncu alacaksın. Adama oguz aydin. Levent mercan falan verip basari beklemek mantiksiz. Boyle yerli ve mourinho'nun tanimadigi oyuncularla oynanacaksa ismail kartal kalsa daha iyiydi. Gerci ismail kartal'ın kadrosu bile şu anki kadrodan belki daha iyi bile sayılabilir. Sol kanattaki tek isim oguz aydin. Orta sahada ve kanat bakımından rezalet durumdayız.

Ayrica durust olmak gerekirse, Nice veya Benfica'yi da bu oyunla yenmemiz cok zor, bugün isler degisirse iyi olur tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Mourinho iyi de maç dışında da şeyler yaşanıyor takımda. Her maç ilk 11 değişiyordu geçen sene, Okan Buruk'un burnunu sıkmak yakışıyor mu Mourinho'ya? Ayrıca ropörtajları falanda çok takmıyordu garip hareketleri vardı FB bozdu biraz.

Ayrica Mourinho'nun bu ligi cozmesi icin bana gore 1 yil da yetmez de, yettirmek zorundayiz yani hocanin oyunculara maclarin onemini dogru aciklamasi lazim. Orta saha, sol kanat ve kaleci de sart.

Fener alır kafamda skor oturtamıyorum ama çevirir.

Arkadaşın fenerbahçeden haberi yok sanırım
Akşam görürüz hocam ben fenerli değilim ve berabere biteceğini düşünüyorum gene geçemeyecekler ama fark yemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…