Fenerbahçe - Feyenoord maçı nasıl sonuçlanır?

Ya Mourinho iyi de maç dışında da şeyler yaşanıyor takımda. Her maç ilk 11 değişiyordu geçen sene, Okan Buruk'un burnunu sıkmak yakışıyor mu Mourinho'ya? Ayrıca ropörtajları falanda çok takmıyordu garip hareketleri vardı FB bozdu biraz.
Gecen seneki kırılma anı rangers macı oldu. Sol beksiz kaldı 3'luye dondu. İyi de gidiyordu. Sanssız bir mac gecirdik. Adama 3lü oynama dediler. Dzeko tadic oynatma dediler. Sol beksiz sekilde 4lü oynamaya zorladılar ondan sonra her sey ters gitti.

Mourinho suçlamalarını anlamıyorum. Mourinho'yu getiriyorsan ona gore oyuncu alacaksın. Adama oguz aydin. Levent mercan falan verip basari beklemek mantiksiz. Boyle yerli ve mourinho'nun tanimadigi oyuncularla oynanacaksa ismail kartal kalsa daha iyiydi. Gerci ismail kartal'ın kadrosu bile şu anki kadrodan belki daha iyi bile sayılabilir. Sol kanattaki tek isim oguz aydin. Orta sahada ve kanat bakımından rezalet durumdayız.
Oguz aydin denilen eleman topcu mu ki hocam? topcu bile demem o adama. Ayri bir vasat oyuncu. Tepkiler uzerine Instagram hesabini kapatmis. Boyle tripli topcularla isimiz yok. Iyi oynayacaksın ki elestiri almayacaksin. Mourinho'ya gelince tam olarak katilmiyorum yine de iyi kadro olsa da vasat oyun oynatiyor izletiyor. Tamamen negatif hoca skoru onemsiyor nasil oyun oynadigi umrunda degil.

Mourinho suçlamalarını anlamıyorum. Mourinho'yu getiriyorsan ona gore oyuncu alacaksın. Adama oguz aydin. Levent mercan falan verip basari beklemek mantiksiz. Boyle yerli ve Mourinho'nun tanimadigi oyuncularla oynanacaksa İsmail kartal kalsa daha iyiydi. Gerci İsmail Kartal'ın kadrosu bile şu anki kadrodan belki daha iyi bile sayılabilir. Sol kanattaki tek isim oguz aydin. Orta sahada ve kanat bakımından rezalet durumdayız.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Oyuncu ve kadro genişliği konusunda çok eksiğimiz var doğru ama Roma'da o kadar bilindik oyuncu olmamasına rağmen kupa getiren hocadan biraz yani beklentimiz olmalı.

1755008094947.png

Oguz aydin denilen eleman topcu mu ki hocam? topcu bile demem o adama. Ayri bir vasat oyuncu. Tepkiler uzerine Instagram hesabini kapatmis. Boyle tripli topcularla isimiz yok. Iyi oynayacaksın ki elestiri almayacaksin. Mourinho'ya gelince tam olarak katilmiyorum yine de iyi kadro olsa da vasat oyun oynatiyor izletiyor. Tamamen negatif hoca skoru onemsiyor nasil oyun oynadigi umrunda degil.
Mourinho hep oyundan cok skor odaklıydı ama adamı suclamanın anlamı yok. Bu kadroyla kim gelse basarili olamaz zaten. Eldeki oyuncular belli.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Oyuncu ve kadro genişliği konusunda çok eksiğimiz var doğru ama Roma'da o kadar bilindik oyuncu olmamasına rağmen kupa getiren hocadan biraz yani beklentimiz olmalı.
Olabilir ama İtalya ligini ve dinamiklerini zaten tanıyordu. Bizim ilgimizi daha once izlediğinden bile şüpheliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı