Bu adamı unuttun galiba hocam.Abartma, Fener kendi evinde o kadar fark yiyecek bir takım değil.
Mourinho suçlamalarını anlamıyorum. Mourinho'yu getiriyorsan ona gore oyuncu alacaksın. Adama oguz aydin. Levent mercan falan verip basari beklemek mantiksiz. Boyle yerli ve mourinho'nun tanimadigi oyuncularla oynanacaksa ismail kartal kalsa daha iyiydi. Gerci ismail kartal'ın kadrosu bile şu anki kadrodan belki daha iyi bile sayılabilir. Sol kanattaki tek isim oguz aydin. Orta sahada ve kanat bakımından rezalet durumdayız.Umarım diyelim hocam. Fenerbahçe'nin işi cidden zor. Sadece Şampiyonlar ligi içinde değil genel olarak zor. Bu başarısız Mourinho ile nereye varılır bilemiyorum ki takımın oyuncu kalitesi de ayrı bir leş. Galatasaray ile aralarında dağlar kadar fark var. Galatasaray'ın rakibi yok bu sene ligde. Fenerbahçe gene ikinciliğe oynar bu maç da tüm gücüyle bastıracaktır fakat rakip de genç oyuncularla bizi zorlayacaktır. Oyuncuları çok dinamik.
Ya Mourinho iyi de maç dışında da şeyler yaşanıyor takımda. Her maç ilk 11 değişiyordu geçen sene, Okan Buruk'un burnunu sıkmak yakışıyor mu Mourinho'ya? Ayrıca ropörtajları falanda çok takmıyordu garip hareketleri vardı FB bozdu biraz.Mourinho suçlamalarını anlamıyorum. Mourinho'yu getiriyorsan ona gore oyuncu alacaksın. Adama oguz aydin. Levent mercan falan verip basari beklemek mantiksiz. Boyle yerli ve mourinho'nun tanimadigi oyuncularla oynanacaksa ismail kartal kalsa daha iyiydi. Gerci ismail kartal'ın kadrosu bile şu anki kadrodan belki daha iyi bile sayılabilir. Sol kanattaki tek isim oguz aydin. Orta sahada ve kanat bakımından rezalet durumdayız.
Arkadaşın fenerbahçeden haberi yok sanırımAbartma, Fener kendi evinde o kadar fark yiyecek bir takım değil.
Mourinho suçlamalarını anlamıyorum. Mourinho'yu getiriyorsan ona gore oyuncu alacaksın. Adama oguz aydin. Levent mercan falan verip basari beklemek mantiksiz. Boyle yerli ve Mourinho'nun tanimadigi oyuncularla oynanacaksa İsmail kartal kalsa daha iyiydi. Gerci İsmail Kartal'ın kadrosu bile şu anki kadrodan belki daha iyi bile sayılabilir. Sol kanattaki tek isim oguz aydin. Orta sahada ve kanat bakımından rezalet durumdayız.
Akşam görürüz hocam ben fenerli değilim ve berabere biteceğini düşünüyorum gene geçemeyecekler ama fark yemezler.Arkadaşın fenerbahçeden haberi yok sanırım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.