Fenerbahçe - Feyenoord maçı nasıl sonuçlanır?

Gecen seneki kırılma anı rangers macı oldu. Sol beksiz kaldı 3'luye dondu. İyi de gidiyordu. Sanssız bir mac gecirdik. Adama 3lü oynama dediler. Dzeko tadic oynatma dediler. Sol beksiz sekilde 4lü oynamaya zorladılar ondan sonra her sey ters gitti.

Oguz aydin denilen eleman topcu mu ki hocam? topcu bile demem o adama. Ayri bir vasat oyuncu. Tepkiler uzerine Instagram hesabini kapatmis. Boyle tripli topcularla isimiz yok. Iyi oynayacaksın ki elestiri almayacaksin. Mourinho'ya gelince tam olarak katilmiyorum yine de iyi kadro olsa da vasat oyun oynatiyor izletiyor. Tamamen negatif hoca skoru onemsiyor nasil oyun oynadigi umrunda degil.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Oyuncu ve kadro genişliği konusunda çok eksiğimiz var doğru ama Roma'da o kadar bilindik oyuncu olmamasına rağmen kupa getiren hocadan biraz yani beklentimiz olmalı.

Mourinho hep oyundan cok skor odaklıydı ama adamı suclamanın anlamı yok. Bu kadroyla kim gelse basarili olamaz zaten. Eldeki oyuncular belli.

Kadro kötü, Mourinho hepsinden kötü; ülkedeki futbol anlayışı kötü, Avrupa'da herhangi bir başarı imkansız.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Oyuncu ve kadro genişliği konusunda çok eksiğimiz var doğru ama Roma'da o kadar bilindik oyuncu olmamasına rağmen kupa getiren hocadan biraz yani beklentimiz olmalı.
Olabilir ama İtalya ligini ve dinamiklerini zaten tanıyordu. Bizim ilgimizi daha once izlediğinden bile şüpheliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…