Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne olur?

İki takımda 0-0'a yatmazsa ki yatacaklarını düşünmüyorum Galatasaray golü kesin var. Hem hücum hattının güçlü olması hem de bu sezon Fenerbahçe'nin defansta birtakım sorunlar yaşaması sebebiyle.

Fenerbahçe hücumunda ise forvette En Nesyri veya Talisca başlarsa gol bulmakta sıkıntı yaşanacaktır. Pek izlemedik ama Jhon Duran en iyi seçenek.

Galatasaray defans hattında ise çok önemli eksikler var. En iyi 3 bek oyuncusu yarın olmayacak. Bunların dışında bek oynayabilecek Kaan ve Sallai'de yok. Sol bekte mecbur Kazımcan oynayacak. Sağ beke ya Arda geçecek ama ne kadar güvenebilirsin ya da Lemina stopere geçecek Davinson bek olacak bu durumda da orta sahada önemli bir eksik yaşanacak. Bu defans hattı ilk defa birlikte oynayacak ve maçın kaderini Galatasaray defans hattı belirleyecek.

Skor tahminim 1-1, 2-1 veya 1-2

2-1 Galatasaray alır. Bu tahminimi perşembe günü akşamına kadar ve Osimhenin net 11 oynayacağını bileceğim zamana kadar yapamazdım. Ama fenerbahce çok kötü top oynadı artı olarak Osimhen oynuyor. Osimhen oynuyorsa o ihtimal %40 - 45 artmıştır.

Önemli olan Talisca ve Asensio'yu tutmak olacaktır. Hafif top oynamalarını kesip oyundan soğutursak işimiz kolaylaşır.

Bizim tarafımız da bek yok evet ama sağ bekte barış görev alabilir, sol bek ise biraz kumar işi ama kazımcan'a güvenimiz tam.

Bu maçı kaybetme şansları yok, ihtimalleri yok.

"İsteseler de istemeseler de almak zorundalar."

Hiç kimse hakemi konuşmamış bu arada. Yasin Kol'un derbiye atanması tam bir rezalet, art niyet. İçimde hiç iyi hisler yok. Gerçekten başka hakem mi yoktu, başka hakem mi bulamadınız? İngilizcesi bile olmayan bir "hakem"den bahsediyoruz. Olması çok düşük ihtimal fakat, inşallah hakemin maça etki etmediği bir derbi olur.

Osimhen varsa net alırız zaten. Barış'ta Kerem'i çiğ çiğ yer karşı karşıya gelecekler :)

Sahada turist gibi gezdi, net aldınız maçı değil mi? :D Duran sonradan girdi forvet nasıl olunur çok güzel dersini verdi sizin maskeliye.

Ben şahsen Duran'ın ilk 11 olması halinde gol şansımızın yüksek olabileceğini düşünüyorum. Ferençvaroş maçında Talisca ve Nesyri izlerken sinir krizi geçirdim desem yalan olmaz.

Duran 11 başlasa ya da direkt ikinci yarının başında girse maçı kazanmıştık. Acayip bir topçu, son yıllarda bizim ligde izlediğim en iyi forvet. Ne kadar az süre alırsa alsın sahaya adımını attığı andan itibaren her an gol atacakmış hissini veriyor.

Duran 11 başlasa ya da direkt ikinci yarının başında girse maçı kazanmıştık. Acayip bir topçu, son yıllarda bizim ligde izlediğim en iyi forvet. Ne kadar az süre alırsa alsın sahaya adımını attığı andan itibaren her an gol atacakmış hissini veriyor.
3 hafta sonra muhtemel yorum;
Jhon Duran bu takımın forveti değildir.
Her sene aynı, her ay aynı, her hafta aynı olaylar. İyi tiyatrolar.

3 hafta sonra muhtemel yorum;
Jhon Duran bu takımın forveti değildir.
Her sene aynı, her ay aynı, her hafta aynı olaylar. İyi tiyatrolar.

2 derbide toplam 60 dakika süre aldı 2 tane de kritik gol attı. Sizin maskeli gibi derbilerde sahada gezmiyor ya da Emirhan’a ezilmiyor :D

Sahada turist gibi gezdi, net aldınız maçı değil mi? :D Duran sonradan girdi forvet nasıl olunur çok güzel dersini verdi sizin maskeliye.

2 derbide toplam 60 dakika süre aldı 2 tane de kritik gol attı. Sizin maskeli gibi derbilerde sahada gezmiyor ya da Emirhan’a ezilmiyor :D
Şunlara gerçekten kendin de inanıyor musun yoksa rage bait falan mı atıyorsun çok merak ediyorum. 😃

Bizim "maskeli" 1 hafta öncesine kadar maç eksiği olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi (dünyanın en büyük turnuvasıdır, takımın 17 senedir gidemiyor, unutmuşsundur) gol kralıydı, şu anda da 2. sırada. Hem de öyle yanında Vini, Bellingham, Olise, Foden, Doku falan olmadan.
Sizin Duran'ın da Avrupa Ligi'nde 63 dakika, 0 skor katkısı; 2 sarı ve 1 kırmızı kart gibi mükemmel bir istatistiği var. 😀

Dünyanın sayılı elit forvetlerinden birini kendi çer çöpleriniz ile karşılaştırmaya çalışmayın, komik duruma düşüyorsunuz.

Bizim "maskeli" 1 hafta öncesine kadar maç eksiği olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi (dünyanın en büyük turnuvasıdır, takımın 17 senedir gidemiyor, unutmuşsundur) gol kralıydı; şu anda da 2. sırada. Hem de öyle yanında Vini, Bellingham, Olise, Foden, Doku falan olmadan. Sizin Duran'ın da Avrupa Ligi'nde 63 dakika, 0 skor katkısı; 2 sarı ve 1 kırmızı kart gibi mükemmel bir istatistiği var. 😀

Son sıradaki Ajax, USG ve Bodo ile oynuyorsun. Zahmet olmuş bu maçlarda da atmasaydı. Duran da ne kadar çok oynamış ya öyle 63 dakika, yarım maç ediyor ama olsun. Sana daha gerçekçi bir istatistik gösterebilirim.

IMG_0112.jpeg

Sizin “elit” forvet bu sezon çıktığı 3 derbide toplam 265 dakika süre almış, 0 gol 0 asist, sahada dolanmış sadece :D

IMG_0113.jpeg

Bunlar da Duran’ın istatistikleri. Çıktığı 2 derbide toplam 51 dakika süre almış, ki bu da ortalama bir devreye tekabül ediyor. 2 gol. Birinde maçı kazandıran, diğerinde de beraberliği getiren golü atmış. İşte “elit forvet” böyle olunuyor. Derbide sahada kaybolarak ya da maske takarak olunmuyor maalesef. Düşünsene forvetine 70 milyon veriyorsun, 90 dakika süre aldığı 3 derbide golü bırak asisti falan bile yok, reytingleri hep 6 civarı. Sizin yerinizde olmak istemezdim.

Dünyanın sayılı elit forvetlerinden birini kendi çer çöpleriniz ile karşılaştırmaya çalışmayın, komik duruma düşüyorsunuz.

Şu “dünyanın sayılı forvetlerinden biri” masalına bir tek siz inanıyorsunuz. Sizin dışınızda Osimhen’i umursayan yok. Dünyanın sayılı forvetlerinden biri olan Osimhen’e bak sen, GS ve Arabistan Ligi’nden bir iki takım hariç talibi yok, eski takımı Napoli adamı takımdan yaka paça gönderiyor :D Aşağıya Duran ve Osimhen’in derbi istatistiklerini bırakıyorum, sırf sen elit forvet nasıl olunur gör diye.

Screenshot_20251205_003336_Mackolik.jpg

Screenshot_20251205_003320_Mackolik.jpg

Screenshot_20251205_003502_Mackolik.jpg

Screenshot_20251205_003527_Mackolik.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı