Fenerbahçe kader, Galatasaray liderlik sınavında

470401

Hectopat
Evet yaklaşık 10 dakika sonra Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı başlayacak. Ve sat 23.00'te Royal Antwerp-Fenerbahçe maçı oynayacak. Temennimiz iki Türk takımımızın da kazanması. Galatasaray kazanırsa grubu yüksek ihtimalle lider tamamlicak ki bu direkt son 16 anlamına geliyor. Fenerbahçe ise kader sınavına çıkıyor bu maçta alınacak bir galibiyet ve Olympiakos evinde Frankfurt karşısında alacağı beraberlik veya mağlubiyet Fenerbahçe'nin gruptan çıkma ihtimalini arttırıyor başarılar.

Feneri bilemem ama GS gruptan sıfır mağlubiyetle bile çıkabilir. En azından deplasmanda yendiği takıma TT'de yenilmez.

Artık şu Avrupa'da yüzümüz gülsün be! Yıllardır kendi kendimize mücadele etmekten sıkıldım vallahi.

İnşallah

Son düzenleme:
Bir Besiktasli olarak GS ve Fb'ye basarilar diliyorum. Biz muhtemelen 0 cektik, siz bari biraz puan kasin ceyrek final vb. olursa da guzel olur. Ozellikle GS beni aldigi sonuclarla ve liderlikte oturmasiyla cok sasirtti umarim devami gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…