Fenerbahçe mi Galatasaray mı daha başarılı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ibilaziz19

Hectopat
Yer
Erzurum
Konu tüm spor dallarını kapsamaktadır.
Not: Bu konu sıkıntılı bir konudur. Sizi güldürüp eğlendirmez. Burada yazılacak bazı cevaplar sizinki ile aynı olmayabilir. Zira bu dünyanın sonu değildir. Farklı görüşlere saygı duymak gerekir.
Güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Bu konu sıkıntılı bir konudur. Sizi güldürüp eğlendirmez. Burada yazılacak bazı cevaplar sizinki ile aynı olmayabilir. Zira bu dünyanın sonu değildir. Farklı görüşlere saygı duymak gerekir.
Fenerbahçeli olarak Galatasaray daha büyük. (Futbol.)

Basketbol'da yanından bile geçemez ama arada fark var.

Futbolda Galatasaray, diğer dallar da Fenerbahçe diyebilirim bence.

Ek not: Fenerbahçe'liyim ama çok da taraftar sayılmam. Şampiyon olsa bi' "yep" der geçerim.

''Daha büyük'' tabiri bence uygun değil. Neye göre kime göre sorusu akla takılıyor. Şahsen Galatasaray'lıyım.

Birinin misyonu rakibini yenmek, diğerinin misyonu ise Türk olmayan takımları yenip kupalar kazanmak. Kimin büyük olduğunu buradan anlayabilirsin. Fenerbahçe'yi küçümsemiyorum elbette. Fakat misyonlarını, hedeflerini değiştirmeleri gerekiyor.

Yorumum futbol özelindedir. Basketbolda, amatör branşlarda Fenerbahçe'nin başarıları ortada zaten.

Bence futbol da Galatasaray basketball da Fenerbahçe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı