Fenerbahçe Ne Zaman İyi Bir Şekilde Futbolu Oynayacak?

O pozisyona ofsaytı verenin ve o ''YOK'' odasındaki kişilerin sülalesine çok iyi bir evlat yetiştirmediniz diyeyim. Kurallar var yoksa...




Şu anda bir fark yok herkes 48 puan bu ne alaka? Anlamadım herkes sanki 9 puan fark açılmış gibi konuşuyor. Sezon sonunda herkes görecek bu sezonun şampiyonu Ali Palabıyık FC olacak.
 
Tartışmasız en iyi transferleri her zaman Fenerbahçe yapar. Yalnız en kötü futbolu Fenerbahçe oynuyor. Sorun teknik direktör veya başkanda mı?
Çok garip bir durum,zaten böyle olaylar genellikle bizim başımıza gelir. Kadro kötü olur, iyi bir teknik adam başta olur ama kadro iyi olur, ortalama veya kötü bir teknik adam başta olur.
 
Çok garip bir durum, zaten böyle olaylar genellikle bizim başımıza gelir. Kadro kötü olur, iyi bir teknik adam başta olur ama kadro iyi olur, ortalama veya kötü bir teknik adam başta olur.
Hocam yeni teknik adam diyorlar acaba doğru mu? Adını unuttum adamın. Fener'de önceden 2 sene üst üste şampiyon yapmış. 2010 sezonlarındaydı galiba.
 
Şu anda bir fark yok herkes 48 puan bu ne alaka? Anlamadım herkes sanki 9 puan fark açılmış gibi konuşuyor. Sezon sonunda herkes görecek bu sezonun şampiyonu Ali Palabıyık FC olacak.
Her şeyden ayrı olarak konuşuyorum. Çok fena bir sezon var. En son 5 6 yıl önce 3 hatta 4 büyükler yarış içindeydi. Hak eden şampiyon olsun.
 
Konu başlığından epeyce sapmış, taraftarlar arası ilkokul çekişmelerine dönmüş.

Fenerbahçe'nin problemi yönetimsel veya futbolcular kaynaklı değil.
Teknik heyet kaynaklı olduğunu düşünüyorum, hem taktiksel açıdan hem de iletişim açısından yetersizler.

Bu takımın teknik ekibinin başına kendini ispatlamış, karakteri sağlam bir teknik adam gelmediği sürece de Fenerbahçe şampiyonluk yarışından uzaklaşacaktır haftalar içerisinde.

İyi sosyaller.
 
Takım ruhu denilen şey Fenerbahçe'de yok. Alayı ezikler topluluğu.

Koca çınarı kediciklere madara ettiniz ya. Eserinizle gurur duyun Ali Bey.
 
Karbonat Erol bu maçtan sonra kovulmazsa Ali Koç istifa etsin. Beşiktaş'ın bay geçtiği hafta bunu yapmak kötü oldu Fenerbahçe için.
 

Geri
Yukarı