Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?

Fenerbahçem şike yapamayınca şampiyonluktan elini ayağını kesti bence çok normal 😉
Galatasaraylılar bakalım ne cevap verecek? Her konuda olduğu gibi kaçacaklar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2011 ve 2014'de takımımıza yapılan darbeler. Başkanımızı haklı olduğu hâlde hapse atmaları, otobüsümüzün kurşunlanması, yönetim içindeki köstekler.

Eğer bunlar başka takıma olsaydı şu an 3.ligteydi.

Eğer bunlar yaşanmasaydı Fenerbahçe bütün takımlara diz çöktürtmüştü, secde ettiriyordu, ettirecek de!
Ettiriyor zaten belli. Şansa buldukları 1-2 pozisyon gol oluyor. Bu futbolla şampiyon olamazlar ama bu şansla ve parayla olurlar. Bu takımla Avrupa'da düşünemiyorum Fenerbahçe'yi.

İnsanlar bıkmamış hala birbirini hiç bir kanıtı olmadığı halde şike ile suçlamaya. Galatasaray'lıyım ama 18-19 sezonunda Rize maçında şike olmadığını kim söyleyemez bana?
Malum senede kupanın Trabzonspor'un olmadığını kim söyleyemez bana?
Şenol Güneş'in kafasına taş atılmasının tamamen bir kurgu olduğunu kim söyleyemez bana?
Herkes b** atma derdinde, bir kerede bırakın kenara şu holiganlığınızı.

En başta Ali Koç olmak üzere seçtiği Teknik Direktörler takımı batırdı. Yönetim baştan aşağı değişmediği sürece şampiyonluk zor.
1617782066128.png

İnsanlar bıkmamış hala birbirini hiçbir kanıtı olmadığı halde şike ile suçlamaya. Galatasaray'lıyım ama 18-19 sezonunda Rize maçında şike olmadığını kim söyleyemez bana?
Malum senede kupanın Trabzonspor'un olmadığını kim söyleyemez bana?
Şenol güneş'in kafasına taş atılmasının tamamen bir kurgu olduğunu kim söyleyemez bana?
Herkes b** atma derdinde, bir kerede bırakın kenara şu holiganlığınızı.

UEFA'dan ceza aldılar ben UEFA ceza vermediği hiçbir maçta şike olduğuna inanamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı