Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?

Yaşı küçük kardeşlerim Fetö işini bir türlü anlamıyor. Aziz Yıldırım Fetö ile uğraşırken herkes mutlu mesuttu, kol kolaydı. Aziz Yıldırım ile çok uğraştılar, en son da 3 Temmuz krizi yaşandı. Ben GS'nin başarılarına suç atmıyorum ama o zaman bu iş olmasaydı Fenerbahçe'nin mali durumu çok daha farklı yazılırdı. Sportif anlamda yorum yapmayacağım ama mali anlamda ambargo koyardı lige. Sportif anlamda başarı form meselesi ona yorum yapmam sağlıklı olmaz. Kimse alınmasın ama eskiden yıldızlar Fenerbahçe'ye gelirdi, Drogba, Sneijder, Muslera gibi isimler çok iyi yıldızlar ama bakarsanız geldikleri tarihe de GS'ye 3 Temmuz yaşanana kadar adam akıllı yıldız gelmedi ya da yıldız adayı. Bjk'ye bile Q7 gelmişti :D
 
Normalde Fenerbahçe'nin aldığı transferler eski takımlarında başarılı olan kişiler ama Fenerbahçe'de bu başarıyı gösteremıyorlar. Bu da artık şans mıdır, kader midir, bilemeyiz. Kısaca şanssizliktan bence olamıyorlar.
 
Normalde Fenerbahçe'nin aldığı transferler eski takımlarında başarılı olan kişiler ama Fenerbahçe'de bu başarıyı gösteremıyorlar bu da artık şans mıdır kader midir bilemeyiz kısaca şansizliktan bence olamıyorlar.

Şans değil oyuncuları bir puzzle parçası gibi düşünün ve Fenerbahçe'de hep uyumsuz puzzle parçaları var.
 
Fenerbahçe en son 2014'de şampiyon olmuş ve o zaman kadro efsaneyedi, Teknik Direktör süperdi, ama aradan kaç yıllar geçti şampiyon olamadık. Sizce neden şampiyon olamıyor Fenerbahçe?
Hakemler Fener düşmanı.
Beşiktaş ve Galatasaraylılar Haha atmaya başladılar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı