Ben kıyaslamıyorum denk değiller adam kıyasladı ilk farkındaysan.
Fenerbahçe'nin kendi ligi dışında almış olduğu bir kupa var mı peki?
Fenerin böyle bir iddiası bile yok zaten. Ancak bu konuda iddialı olan takımın da ne halde olduğunu görüyoruz
Ben kıyaslamıyorum denk değiller adam kıyasladı ilk farkındaysan.
Fenerbahçe'nin kendi ligi dışında almış olduğu bir kupa var mı peki?
Getirin oradan bir kasımpaşa, Jesus dedem şov yapacak. Sevilla eski gücünde değil, turu Fenerbahçe geçebilirdi tabii Vardar krizini vs atlatmış FB taraftarı için bu durum kabullenilebilir. Benim sinirlendiğim Jesus bu takıma kasımpaşa'yı yenmeye mi geldi arkadaş? Öyle değilse neden iki maçta 3-5 atınca hemen alkışladınız? Ben bunun böyle olacağını daha her şey çok güzel giderken (sözde) sıradan takımlara 3-5 atarken yazdım, bloglarıma girin bakın. Bunun sebebi de belli ki, FB yıllarca öylesine kötü yönetilip öyle maçlar kaybetti ki normal galibiyetler bile üst üste gelince Fener taraftarları coştu! Hep söyledim yine söylüyorum, Ali Koç FB başkanı değil ve hiçbir zaman olamayacak Jesus FB'ye uygun bir teknik direktör değil. Bunu bu gece bir kez daha gördük.
Yazıları okurken aklımda canlanan o resim.
Eki Görüntüle 1704116
Ah Aziz başkanım ah, nasıl da hakkını yediler senin.
Yazıları okurken aklımda canlanan o resim.
Eki Görüntüle 1704116
Ah Aziz başkanım ah, nasıl da hakkını yediler senin.
Ben Aziz başkan henüz görevdeyken bir rüya gördüm, başkanlığı bırakıyordu ve bende ağlayarak bizi bırakma başkanım diyordum. Uyandığımda bildiğin ağlıyordum. Rüyam gerçek çıktı, Aziz başkanın yokluğu bizi gerçekten ağlatıyor artık. Hakkımızı bile savunamıyorlar.
Ali Koç nabıyor hocam, kaliteli transferler yapıp takımı coşturmak varken ne yapıyor?Aziz yıldırım döneminde 20 yıl yönetti bir kez şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık. Bir kez UEFA da yarı final oynadık. Başka ne başarımız var.
Ali Koç nabıyor hocam, kaliteli transferler yapıp takımı coşturmak varken ne yapıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.