Çakmak yüzünden oyunun ritmi bozuldu, o çakmak yüzünden kaybedersek hakkımı helal etmem.
Ben bıktım ne kanser takım ya yeter artık.
Bir çakmak sahadaki 11 oyuncudan daha etkili olabiliyor işte...
Çakmak yüzünden oyunun ritmi bozuldu, o çakmak yüzünden kaybedersek hakkımı helal etmem.
Ben bıktım ne kanser takım ya yeter artık.
1 çakmak milyonların kalbini yaktı. Sivas kaybetti, Başakşehir kaybetti, Fenerbahçe kaybetti. Ülke puanına katkı sağlayamadık.Bir çakmak sahadaki 11 oyuncudan daha etkili olabiliyor işte...
Evet. Başka sorumlu kim var sence? Bu transferleri yapan Jesus mu? Yoksa Geldiği günden beri boş transferler ile kulübü Başarısızlığa sürükleyen Ali koç mu?Kulüp bütçesi bu kadar. Adam ne yapsın. Roberto carlos'a Martin skitele daha sayamadığım oyunculara dünya kadar paralar verildi. Daha bu sene fair playi aştık. Gelen topçuları siz biliyorsunuz. Para yok adam ne yapsın. En çok borcu olan kulübüz. Sorumlusu kim Ali koç mu? Gerçekçi olalım Ali koç mu?
Maç bitti hocam.3-2 ellerine verecek fener. Yatırım tavsiyesi değildir! Maç bugünmüş ya la!
Bu tahminimi bir dahaki Fenerbahçe-Sevilla maçı için kaydedin o zaman.Maç bitti hocam?
15 sene sonra bakarız hocam.Bu tahminimi bir dahaki Fenerbahçe-Sevilla maçı için kaydedin o zaman.
Evet. Başka sorumlu kim var sence? Bu transferleri yapan Jesus mu? Yoksa Geldiği günden beri boş transferler ile kulübü Başarısızlığa sürükleyen Ali koç mu?
15 sene sonra bakarız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.