Fenerbahçe'yi bırakmanın yolları

Aile içinde, küçük yaşlarda başlıyor bu tür bağımlılıklar. Genelde babalar gelir Fenerli olursan forma alacağım, maça götüreceğim felan der ve ileride kanser olmaya kadar ilerleyebilecek bu bağımlılık başlar. Hatta şu an Fenerlilerin yarısı Ali Koç yönetiminden sonra kanser olmuştur

Bir Fenerli olarak söylüyorum bu bir dramdır.
En iyisi bütün takımları eşit görmek. Ben öyle yapıyorum. Takım fanatiklikliğinden zaten uzak duruyorum. Anayasa'nın ilkelerinde nasıl her vatandaş eşitse, benim gözümde de her takım eşittir.

Zaten kansere çoktan yakalanmışlardı.
Gel katıl bize, bordo mavi renklere
Nasiiii?

Allahım kahretsin ya. 6 senedir şampiyon olamamayı bırak, 1 kupa bile alamadık yıllardır. Ben olsam takımı kapatır giderim. Ali Koç ilk başkan olurken bu takımdan 5 sene bir şey beklemeyin dedi de bu kadar değil yahu. Ne kadar rekorumuz varsa hepsini kırıyoruz yavaş yavaş. Önce Galatasaray Kadıköy'de yendi, şimdi de Trabzon.

Alex gittikten sonra Fener bir daha toparlayamadı. Aykuta hala kinim var, o adam daha 2 sezon oynardı.

TS'den kendi evimizde 3 yedik daha ne olsun, kara gün diye diye aydınlığı unuttu bu taraftar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…