Fenerbahçe'yi bırakmanın yolları

Aile içinde, küçük yaşlarda başlıyor bu tür bağımlılıklar. Genelde babalar gelir Fenerli olursan forma alacağım, maça götüreceğim felan der ve ileride kanser olmaya kadar ilerleyebilecek bu bağımlılık başlar. Hatta şu an Fenerlilerin yarısı Ali Koç yönetiminden sonra kanser olmuştur 😂

Bir Fenerli olarak söylüyorum bu bir dramdır.
En iyisi bütün takımları eşit görmek. Ben öyle yapıyorum. Takım fanatiklikliğinden zaten uzak duruyorum. Anayasa'nın ilkelerinde nasıl her vatandaş eşitse, benim gözümde de her takım eşittir. :)

Aile içinde, küçük yaşlarda başlıyor bu tür bağımlılıklar. Genelde babalar gelir Fenerli olursan forma alacağım, maça götüreceğim felan der ve ileride kanser olmaya kadar ilerleyebilecek bu bağımlılık başlar. Hatta şu an Fenerlilerin yarısı Ali Koç yönetiminden sonra kanser olmuştur 😂
Zaten kansere çoktan yakalanmışlardı. 😂 😂 😂
Gel katıl bize, bordo mavi renklere 😅
Nasiiii?

Allahım kahretsin ya. 6 senedir şampiyon olamamayı bırak, 1 kupa bile alamadık yıllardır. Ben olsam takımı kapatır giderim. Ali Koç ilk başkan olurken bu takımdan 5 sene bir şey beklemeyin dedi de bu kadar değil yahu. Ne kadar rekorumuz varsa hepsini kırıyoruz yavaş yavaş. Önce Galatasaray Kadıköy'de yendi, şimdi de Trabzon.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı