Fenix 10TN-144 değer mi?

Alınır, fiyatına göre oldukça mantıklı bir laptop.
GameGaraj güvenilir, Eksa Bilgisayar'ın çatısı altında.
Bildiğim kadarıyla o laptopta sorun gözükmüyor.
O fiyata daha iyi bir laptop bulmanız çok zor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda detaylı incelemesi var zaten.
 
Bir süredir araştırıyorum en ucuz 2070'li laptop 14.500TL civarında Omen-15-EK0002NT. Onda da Max-Q 2070 modeli mevcut. Sanırsam bunda normal 2070 bulunmakta. Nereden baksan 1k ucuz. Fakat SSD kapasitesi HP modelinde 1TB, Fenix'de ise 512gb. Fiyat olarak Fenix daha mantıklı geliyor. Ama dediğim gibi Fenix'de kullanılan GPU hangisi? 2070 mi? 2070 Max-Q mu?
(Max-Q ısımanın önüne geçmek için performanstan az biraz ödün veren bir teknoloji ama ne kadar ödün veriyor bilmiyorum, bilenler yazarsa sevinirim.
Ayrıca belirtmeliyim ki yerli firmalara destek verilmesi taraftarıyım.
 
Hocam, şöyle bir örnek vereyim: Şu anda gözünü çizdiren kişilerin 20-30 yıl sonra gözlerine ne olacağı muamma ancak birçok insan bu riski alıyor. Game Garaj'ın çıkardığı laptoplar fiyat olarak ucuz ancak hiçbir cihazı 2 ve daha uzun yıl kullanılmadı. Yani garanti bitiminde ne olacağı muamma. O yüzden ben de şu an bilgisayar alacak birisi olarak kesinlikle tercih etmem ve önermem ancak karar senin.
 
@seneraksu10 Eksa Bilgisayarı araştır dostum, belli ki pek bilgin yok.
 
Cihaz güzel, değerlerde bence bir laptopa göre gayet yeterli, fakat incelemede dikkatimi çeken nokta cihaz direk masanın üstünde olduğundan boşluklardan hava sirkülasyonu olmadığından biraz fazla ısınmış, eğer cihazı satın alırsanız cihazın alt tarafının hava sirkülasyonu yapmasına dikkat etmenizi öneririm.
 
@seneraksu10 Kardeşim İstanbul Bilişim ile Eksa Bilgisayar aynı değil... Şu karşılaştırmayı artık bırakın.
İlk önce Eksa Bilgisayar hakkında bilgi edin, sonrasında ise cümlelerini düzgün kur.
Ülkemizdeki hukuk sisteminden dolayı ne idüğü belirsiz bir üreticinin/markanın ürününü ben tavsiye etmem de, kullanmam da. Eksa bilgisayar belki çok iyi bir toptancıdır, ona bir itirazım yok. Ancak bu demek değil ki ürettirdikleri bilgisayarlar da aynı şekilde çok iyi. Ben yukarıda verdiğim örnekte bu bilgisayarların uzun kullanım testleri olmadığından ve bu sebepten güvenip almayacağımdan bahsettim. HP, Asus, Acer, MSI gibi markalar dışında cihaz almanın yanlış olduğunu düşünüyorum, çünkü yıllardır dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından test edilen, ne gibi sorunlar olabileceği öngörülen markalar ve aldığımızda firma batar mı endişemiz olmayacak
 

Geri
Yukarı