Fenix 10TN-144 İncelemesi

Arkadaşlar bir de bu laptoptaki kapatma tuşunun ordaki ışık neye göre kırmızı neye göre beyaz yanıyor. 2 fotoğraf arka arkaya çektim birinde beyaz yanıyor birinde kırmızı. Bunu daha önceden de farketmiştim. Kendi kendine arada değişiyor. Bir sıkıntı mı var acaba ?

Hocam nasıl yapılıyor tam olarak?
Resimler şu şekilde.

Işık sızması olan bölgelere parmaklarınla masaj yapacaksın. Çok kolay aslında nasıl anlatıcam bilemedim. Zaten parmarğınla çerçeveye biraz bastırdığında ışık sızması oluştuğunu farkedeceksin. Sebebi ekran çerçevesinin dengesiz monte edilmiş olması. O dengeyi sağlayabilmek için biraz masaj yapman gerekiyor.

Hocam nasıl yapılıyor tam olarak?
Resimler şu şekilde.
Hocam bende bu şekilde. Gece ve gündüz ışık durumunun farklı olduğu zaman dilimlerinde uzunca kullandım. Gözü rahatsız etmiyor kenarlardan panel arasından vs. herhangi birşey rahatsız etmedi beni.

Dosya Ekleri

• 122728828_808023529989215_3418374395833341558_n.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 145
Hocam bende bu şekilde. Gece ve gündüz ışık durumunun farklı olduğu zaman dilimlerinde uzunca kullandım. Gözü rahatsız etmiyor kenarlardan panel arasından vs. herhangi birşey rahatsız etmedi beni.
Hocam laptobu kapatınca fare ışığı gidiyor fakat altındaki soğutucu çalışıyor. Neden olabilir böyle bir şey? Kaçak falan yoktur umarım.
Bir de çalışırken kulağınızı klavyeye dayadığınızda sizde de ufak cızırtı gibi ses çıkıyor mu?
Bir de şu power tuşunun ışığının neye göre yandığını biliyor musunuz? Kendi kafasına göre değişip duruyor bir beyaz bir kırmızı oluyor.

1-Kaçak ihtimali yok hocam. Kullanılan cihazların kendi özellikleri onlar.
2-Anca fan sesini duyuyorum.
3-MSI'ın GL65 kitapçığını inidip bakın derim. Bende müsait oluna bakar dönerim size.

Hocam lütfen yanlış anlamayın. Bu bilgisayara bir ton para verdi(k)niz. Karşılığını almak istiyorsunuz elbet. Ama sorunlarınız(!) biraz az ciddi değil mi? Yani ürünü alın oyununuzu kurun canavar gibi oynayın. İnanın içinize sinerek böyle ürünü kullanamazsınız.

Cihazın advanced biosundan overclocking ve xtu interface seçeneklerini açtım. Fakat ne throttlestop ne de xtu değerlerde değişiklik yapabiliyorum bilgisi olan var mıdır ? Bios üzerinden undervolt oluyor fakat turbo değerlerini değiştiremiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    86 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Bios'tan çıkmadan önce save ettiniz değil mi? Bios'a tekrar bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…