Fenix 10TN-144 İncelemesi

Bilgisayar kapandığında çalışan usb'ler için Denetim Masası->Güç Seçenekleri->Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin->Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir->Hızlı başlatmayı aç seçeneğinin tick'ini kaldırın. Ben böyle çözüme ulaştırdım. Tek eksi yanı bilgisayar açılışı birkaç saniye gecikiyor.

@Hyouka55
MSI GL65 LEOPARD 10SER-415TR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD, Core i7-10750H, 16GB RAM, 512GB SSD, 1TB HDD, RTX2060 6GB, Windows 10
14500TL iken sence gamegarajı mı tercih etmeliyim?

@murky_future daha ucuza daha iyi özellikler almak varken neden daha pahalı ama daha kötü bir bilgisayar alasın?

@murky_future Fenix zaten MSI üretimi. MSI GP65 modeli ile neredeyse aynı. O konuda bir sıkıntınız olmaz diye düşünüyorum.

@Hyouka55
MSI GL65 LEOPARD 10SER-415TR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD, Core i7-10750H, 16GB RAM, 512GB SSD, 1TB HDD, RTX2060 6GB, Windows 10
14500TL iken sence gamegarajı mı tercih etmeliyim?
Hocam, 14,000TL'ye 32gb RAM, 1TB SDD ve buna ek olarak 8GB VRAM 'li bir RTX 2070 sahibi oluyorsunuz. Ürün MSI üretimi zaten. Ama sizlere eksi yönlerini söyleyeyim. MSI'a üye olduğunuzda ve "Ürün kayıt" ettiğinizde Fenix'i tanıyor ve kaydediyor. Fakat MSI Dragon Center'da sadece 'True Colour' özelliği mevcut. İlave etmek istediğim bir diğer eksisi, ürün yeni olduğu için ürün ile gelen driver USB'sindeki chipseti yükleyemiyorsunuz. Kendiniz bulup güncellemeniz lazım. Onu da yukarıda paylaşım zaten. Bir de MUX sw. olayı mevcut onuda konuda uzun uzun anlattım.

Merhaba 2 ay önce aldım fenix i genel olarak memnunum ama buraya koymakta yarar var tuşlar silinmeye başladı ve firmayla görüştüğüm de bunun kullanıcı hatası olduğu ve garanti kapsamına girmediği söylendi mutlaka oyun oynayan biriyseniz başınıza gelecek şimdiden önlemini alın derim.

Dosya Ekleri

• gamegaraj fenix.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba hocam. Bende kullanalı 2 ay doluyor neredeyse. Çok rekabetçi oyun oynamıyorum. Ama cihazı aktif olarak kullanıyorum. Şu anlık klavyede deformasyon olmadı. İleride olabilir belki. Birde birşey soracağım klavyeyi sürekli siliyor musunuz ? yada kolonyağı vs. etki etmiş olabilir mi? Malum koronalı günler.

Yani evde kullanıyorum genelde elime sadece dışarıda kolonya yada dezenfektan kullanırım genelde kuru ellerim aşırı terlemez klavyeyi silmek içinde hafif nemli bez ile tozunu alıyorum sticker harf bakınıyorum bununla ilgili üzerine yapıştırmak için yoğun olarak rekabetçi oyunlar oynuyorum.

Son düzenleme:
Çözüm aradığınızıda bu başlığınızıda baştan sona okudum elinize sağlık gerçekten. Baştan sona çok güzel takip etmişsiniz ve baya uğraşmışsınız. Tek bir ayrıntı kafama takıldı cümle içinde geçmiş ama cevabını bulamadım. MSI larda da bu MUXless mevzusu var mı ? Yani onlarda bu sorunla karşılaşıyormu yoksa bu bizim anakarta mı özel bir dert ? "Bende yeni sipariş verdim de
Çözüm aradığınız başlığınızıda bu başlığınızıda baştan sona okudum elinize sağlık gerçekten. Baştan sona çok güzel takip etmişsiniz ve bayağı uğraşmışsınız. Tek bir ayrıntı kafama takıldı cümle içinde geçmiş ama cevabını bulamadım. MSI'larda da bu muxless mevzusu var mı? Yani onlarda bu sorunla karşılaşıyor mu yoksa bu bizim anakarta mı özel bir dert? "Bende yeni sipariş verdim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…