Fenix 10TN-144 İncelemesi

Teşekkürler yorumlarınız için. Mux sw. anakart kaynaklı bir olay. Ürün MSI üretimi çıkıyor. Ama sizin bu sorunuz cevabını bulamadığım sorular arasında. Ya üretim esnasında bilinçsizce MUXless seçildi yada MSI kendi ürünü olmadığı için MUXless üretti ? orasını bilemiyorum. Ama bununla ilgili çok uğraştığım için artık bakmıyorum bile. Çünkü ürünü düzgün bir şekilde kulanmama engel oluyordu. Sırf bu mux nedeniyle Dual channel ram yapıp denemeye karar verdim ve problemin çok büyük oranda ortadan kalktığını farkttim.

Anladım vallahi burada sizin ve diğer herkesin mesajlarına bakınca direk 16x2 yaptım siparişimide. Şu an yolda bakalım öyle çok fanatik bir gamer değilim ama arada rahat rahat oynayabileyim diye aldım sanırım mutlu edecek gibi duruyor.
Oyun yükleyip denemek dışında önerebileceğiniz FPS, grafik ve ısınmayı test edebileceğim programlar mevcutmu. Elimdeki ürünü test etmek istiyorum oyun kurmak biraz uzun sürecek şu an internetle ilgili sıkıntılarım var. Uygulama adı önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar yazıyı okudum çok güzel bir anlatım olmuş eline sağlık. Ama sizi 1-2 soru sorabilir miyim? Kafama takılan. Eğer evet ise nasıl iletişime geçeyim sizinle. İyi forumlar.

Merhabalar yazıyı okudum çok güzel bir anlatım olmuş eline sağlık. Ama sizi 1-2 soru sorabilir miyim? Kafama takılan. Eğer evet ise nasıl iletişime geçeyim sizinle. İyi forumlar.

Bende merak ettim sorularınızı. Hala aklımda soru işaretleri var ama bugün elime geçecek inşallah beklentim yüksek şimdilik

Pek çok kullanıcı var. Siz sorun bilenler cevap verir.

İsterseniz buradan yazın, hem benden daha iyi bilenler olanlar bilir hem de aynı soru işareti başkalarında da olabilir. İsterseniz de discord üzerinden yazabilirsiniz; ilbeyy#9267

Arkadaşlar ürün az önce elime ulaştı. Gerçekten tam olarak böyle bir şey beklemiyordum yani beklediğimden de iyi kalitede klavyesi de kasasıda. Tüm sürücüleri yükledim NVIDIA driverı falanda tamam. Tuş fonksiyonlarımda çalışıyor. Klavyenin basış hisleri çok güzel. Sadece tuş dizilimi biraz farklı(aşağıya fotoğraflarını ekliyorum.) yazılımla ilgileniyorum ama genelde evdeyken projelerime devam ediyorum evde de klavyem var yani bu benim için büyük bir sorun değil.
**Sadece şu ünlem işareti olan sürücüleri düzeltemedim. Burada bahsettiğiniz başlıktaki linkler şimdilik boş. Araştıracağım ama sanırım bir zararı da yok. Yine de yardımcı olabilirseniz sevinirim.

"Oyun elimde GTA 5 var yüklendiğinde onunda sonuçlarını paylaşırım.

Hayırlı olsun hocam. Dosya hala bende. Paylaşıyorum;
DriverFiles.rar

Not: İncelemede yer alan HM470 isimli linkteki driver dosyalarıdır.

Hayırlı olsun hocam. Dosya hala bende. Paylaşıyorum;
DriverFiles.rar

Not: İncelemede yer alan HM470 isimli linkteki driver dosyalarıdır.
Uyguladım söylenenleri ve güncellendi hepsi. Çok teşekkür ederim gerçekten. E geriye hiçbir şey kalmadı zaten her şey çok güzel çalışıyor.

Ben biraz da bütçem gereği zorlamadım 512gb ye düşürdüm NVME m2 depolamayı.
bu geldiği hali;

Elimdeki eski laptopumdaki SSD ile arttırdım.

Dosya Ekleri

• 20201223_145829.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 87
Rica ederim ne demek. Tekrar hayırlı olsun. Paylaşımlarınız bilgilendirici. İnsanlar böylece konudan daha da faydalanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…