Fenix 10TN-144 İncelemesi

Hocam bende bu modelden almayı düşünüyorum şu an sistemine göre en iyi fiyatlı ürün gibi geldi ama RDR2'de aldı FPS bana biraz az geldi bu laptop beni 4 veya 5 yıl idare eder mi yeni çıkan oyunları oynatır mı?

Valla bu sorunun cevabı baştan sona senin alışkanlıkların ve fiziksel olarak laptopa nasıl davranacağına göre değişir.. ben çok temiz olmasada sık tozlanan bir ortamda ama satndının üstünde harici klavye ve mause ile birlikte kullanıyorum. Normal bir marka için geçerli olan kurallar bunun içinde geçerli.. hele ki ufak bir tornavida setin var veya meraklıysan düzenli bakımlarını da zevkle yapabileceğini düşünüyorum.. rdr dışında gta 5, watch dogs legion (valla bunu 1 haftadır oynuyorum çok sardı, cyperpunk 2077 (2 gündür var ve yemin ederim laptopun gazına gelip aldım) RTX2060 performansından iyi bütün anlatılanlara rağmen ve piyasaya göre uygun.. sıcaklıklar yer yer 90 95 i görüyor ama çok anlık öyle 10dk boyunca 90 derece görmedim 2. Ekranda sürekli takip ediyorum. birde msı legion kasası birebir ama yakından malzeme kalitesini deneyimleyemedim karşılaştıramıyorum. Takip ettiğim 1 kanalda (MobileTechReview) birebir olan msı gp65 i incelemiş sökerken kulaklık çıkışına takılan kasadan plastik malzeme kalitesine kadar aynı.. soğutucu fanlarıda aynı. Şahsen bende elimdeki parayı doğru harcamak için en azından pişman olmamak için araştırıp aldım.. birçok parçası aslında bakarsan piyasaya göre standart yani bulunamıycak bir yedek parça arşivi de yok gibi ben gözümü karartıp aldım. Şimdilik memnunum umarımda pişman olmayız. Bu arada mekanıda shiftdelete youtube kanalında reklam amaçlı paylaşmış videolarada bak istersen
Bu arada zamanla msı kasasında özellikle kimsenin bilmediği bir amblemi taşıyor olmakta hoşuma gitmeye başladı etrafımda hiç laptoptan anlamayıpta soranlara özel yaptırdım diyorum

Hocam bilgisayar Cyberpunk veya Flight simülatör de ortalama kaç FPS alıyor denediniz mi bilgilendirir seniz sevinirim.

Hocam bilgisayar Cyberpunk veya Flight simülatör de ortalama kaç FPS alıyor denediniz mi bilgilendirir seniz sevinirim.
Birkaç saatlik Cyberpunk sonrası. Ultrada, DLSS dengelide ya da performansta. RTX orta ayarlar.

Hocam işlemci sıcaklığınız çok iyi undervolt mu yaptınız yaptıysanız değerlerinizi öğrenebilir miyim?
Nasıl yapılabildiğine dair bakılabilecek güvenilir bir kaynak var mı ? 10. Nesil ile ilgili bunun daha yapılamadığını okudum ama daha öncede denemedim. Çok işe yarayacağını duydum bir yolunu bulursak denemek istiyorum

Hocam işlemci sıcaklığınız çok iyi undervolt mu yaptınız yaptıysanız değerlerinizi öğrenebilir miyim?
Hayır hocam yapmadım. Cihazın hava akışı cidden iyi. Genelde Turbo fanı da açık kullanmam ses yapıyor ve çevredekileri rahatsız ediyor diyor. Solda 1 tane, arkada da 2 tane büyük hava çıkış kanalı var. Altı petek şeklinde delikli. Bir tane soğutucum var. Faydası ne kadar oluyor bilemem ama altı masada değil sonuçta.
Bir Discord sunucusundan bir arkadaş yapmıştı ama değerlerini bilmiyorum maalesef.

Hocam bende de aynı cihaz var ama sıcaklık çok kolay 90 lara 95 lere çıkıyor sıkıntı mı var acaba?

Hocam bende de aynı cihaz var ama sıcaklık çok kolay 90 lara 95 şere çıkıyor sıkıntı mı var acaba?
İlginç cidden. Hangi oyun deniyorsunuz? RAM DUAL mi SİNGLE mı?

İlginç cidden. Hangi oyun deniyorsunuz? RAM DUAL mi SİNGLE mı?
Dual hocam. Gta 5, cs go farketmiyor. Hatta internetten araştırdım msi gl65 için sıcaklık değerlerine baktım. Onların da hep yüksek. Sizinkini undervoltsuz böyle görünce garipsedim açıkçası. 10750h fabrikasyon haliyle nasıl bu kadar düşük sıcaklıkta çalışıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…