Fenix 10TN-144 İncelemesi

İlk gidişinizden sonra servise gitmenizi gerektirecek herhangi bir sorun çıkarttı mı ? Bilgisayar mühendisliği okuyorum bilgisayarı servise yollayıp 7 8 gün uzak kalmak derslerim için çok sıkıntı olur o yüzden sevisi iyi olan bir marka değil, servise gitmeme gerek kalmayacak bir marka arıyorum bana tavsiye eder misiniz ? Cevaplarsanız sevinirim.

2 aydır kullanıyorum. Şimdiye dek herhangi bir sıkıntı çıkartmadı bende.

Konuyu okuduysanız ilk servis deneyimimi anlattım. İnanın alacağınız bir çok markada servis bekletiyor maalesef. Ben memnunum .

Laptopun fotoğraflarını da atarsanız iyi olur.
İncelemem daha çok cihaz performansı üzerine. Fiziki olarak yanlış yönlendirmek istemediğim için paylaşmadım. Youtube üzerinden bir inceleme videosu mevcut. Dilerseniz bakabilirsiniz. iyi sosyaller.

Merhaba hocam bu laptopu yarın almayı düşünüyorum yaptığınız bilgilendirmeler için teşekkürler son bir ricam olacak laptop a sahip arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Merhaba hocam bu laptopu yarın almayı düşünüyorum yaptığınız bilgilendirmeler için teşekkürler son bir ricam olacak laptop a sahip arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Hocam bence onu almayın ısınma sorunu var.

Hocam bence onu almayın ısınma sorunu var.
Evet ısı sorunu var. Undervolt muhabbetine ordan girdik ve gerçekten işe yaradı. 2070 ve performansından mutluyum ben şuan hatta undervolttan sonra daha güzel değerler aldım. Fiziksel olarak kasasıda beklediğimden sağlam. Uzun süreler bazen gün aşırı ağır yük altında kaldığıda oldu ama donanımsal bir sıkıntıda yaşamadım. Bu arada ısı sorunu derken 96-97 Max. oda uzun süre oyunda kalınca arada oralara fırlıyor.

Ben bu modeli almadan önce fiyat farkı çok değil diyip HP OMEN 15-DH1019NT ( https://www.hepsiburada.com/hp-omen...asinabilir-bilgisayar-132z4ea-p-HBV00000X86AI ) ve yine OMEN 15-EK0007NT ( https://www.hepsiburada.com/hp-omen...asinabilir-bilgisayar-3a699ea-p-HBV00000WK3UT ) modellerini düşünüyordum. Gerçi ikiside 2060lı laptoplar ama fiyat olarak yakınlardı. Bunlarda şuan videolarda aynı dertten müzdarip. Anlık veya günübirlik indirim yakalarsanız mesela ASUS ROG Strix G512LV-HN267 ( https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000Y56JT ) Ben şuan bunu incelerdim. Bu arada ekran kartları 2060 hepsinin 2070 te fiyat farkı artıyor o yüzden.

Hocam zaten soğutucu almayı düşünüyorum ama onun dışında sıcaklıklar okuduklarıma bakılırsa performans düşürmüyor ve 100 derece üstüne çıkmazsa sıkıntı olmaz diyor ama dediniz gibi eğer sıcaklık konusunda bir sıkıntı olursa undervoltaj yaparım.

Selamlar herkese. Ben bu cihazı alacağım ama Hepsiburada'dan alacağım. Peşin fiyatına 6 taksit yapıyormuş Hepsiburada. Ama ben bilgisayarı Dual Channel yapmak istiyorum. Ve sanırım Hepsiburada versiyonu Single Channel versiyon. Ben ulaşırsam Dual Channel yaparlar mı RAM'i acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…