Fenix 10TN-144 İncelemesi

Ya soğutucuya bel bağlanmaz ama tabi masaüstü kullanımda her laptopu rahatlatır bir miktar. Zaten bu gördüğümüz değerlere yani 96-97 derecelerede normal diyen bir grup var hatta ömrünü bile etkilemez diyorlar ama nedense ben pek öyle düşünmüyorum. Özellikle oyun oynarken ThrottleStop u açıp undervoltlu ayarlara geçiyorum. Hatta burda paylaştığım cinebench değerleri bile yükseldi undervoltla. Uğraşmaya değermi? diye soracak olsanız ki bu fiyata başka model yok ama 2070 için deydiğini düşünüyorum. Aralarında teknik açıdan tam olarak 1 dönem var. Allah 3000 serisi kullanmayıda nasip eder inşallah
Bana kalırsa kendi sitesinden yap. Bende hem kart hemde havale ile ödedim ödeme seçenekleri çok ama fiyatlarıda bir kontrol et aynı mı?

Bana kalırsa kendi sitesinden yap. Bende hem kart hem de havale ile ödedim ödeme seçenekleri çok ama fiyatları da bir kontrol et aynı mı?

500 TL daha pahalı ama Hepsiburada'da peşin fiyatına 6 taksit yapılabiliyor. Daha pahalı olmasına rağmen daha ucuza geliyor taksitli.

Hocam ben 90 derece bile görmedim neden bende böyle cidden anlamadım.

500 TL daha pahalı ama Hepsiburada'da peşin fiyatına 6 taksit yapılabiliyor. Daha pahalı olmasına rağmen daha ucuza geliyor taksitli.
Anladım faizi astarını geçiyor diyorsun. Sen bilirsin mail yoluyla haberleş yada tel numaralarını bulup mesai saatlerinde görüş. ama hepsiburada da öyle ekle çıkar yapamıyorsun yani öyle bir site yapısı yok.
Hocam ben 90 derece bile görmedim neden bende böyle cidden anlamadım.
Birader bak sen bana termal macun değiştirtcen ha İçini hiç açtınmı hani birşeymi farklı acaba yada aklıma bekleyen tek şey laptoplar depoda da beklese hani çalışmasada termal macunu kurur ondan başka birşey gelmiyor aklıma. Şu sıvı metal macun muhabbetini araştırıcam işe yararsa fena olur

bu arada masamın kusuruna bakmayın. Mevcut kullanımım bu şekilde.

Hocam bence onu almayın ısınma sorunu var.
Hocam , ürün tam anlamıyla 70 derecelerde çalışıyor diyemeyiz. Ama "Isınma Sorunu Var." demek, gerçekten kronik ısınma yapan problemli bir ürün demek oluyor bu. Bana sorarsanız ağır ve sapmalı bir yorum olmuş. Abartılacak kadar bir sorun yok ortada bana göre. Özellikle undervolt ile bu sorunu çözen arkadaşlarımızda mevcut. Ama sizin yorumunuza da saygı duyuyorum sonuçta 95 derecelerde dolandığı oluyor ısının.. Yanlış anlamayın lütfen.

Son düzenleme:

Hocam yani kısaca ısınma fazla olsa da verdi perfornmansla ısı kısmındaki açığını kapatıyor mu diyorsunuz

Hocam yani kısaca ısınma fazla olsa da verdi perfornmansla ısı kısmındaki açığını kapatıyor mu diyorsunuz
tabi yani gtx1660 lar veya 2060 la kıyaslarsan aralarında teknik anlamda da en az 1 dönem var.

Yalnız hocam, ben de undervolt yapmak istiyorum. Ama sürekli bir çekince oluyor. Birşeyi karıştırırım, geri alamam diye
Bende başta çok çekindim ama ufak ayarlarla başlayıp ısıyı takip edersen çok içine sinecek eminim. Bana tecrübe oldu

Hocam GameGaraj'ın mağazası benim olduğum yere arabayla 17 dk mağazadan alsam laptop da indirim kuponu kullanabilir miyim ve özelleştirme yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…