Fenix 10TN-144 İncelemesi

Hocam BIOS sürümünü güncelleştirmem bir işe yarar mmı yoksa oldu gibi mi kalsın.
Hocam bence çok dokunmayın. Cihazı ıncık cıncık şeylerle uğraşınca heves biraz parçalanıyor. Bir süre arkanıza yaslanın güm pat çat girişin oyunlara veya hobilerinize
Merhaba laptop bu gün aldım laptoptan ses gelmiyor bir ayar mı yapmalıyım yoksa bu teknik bir sıkıntı mı?
Bu arada hayırlı olsun hocam.

Hocam ben Rampage Tornado soğutucu kullanıyorum belki de sebebi odur. Acaba benim aldığım sürümde de bir farklılık olabilir mi? Ürünü önerdiğim zaman sıcaklığı soruyorlar ve ben de ısınmıyor diyorum ama sizleri gördükten sonra şüpheye düşüyorum. Yoksa bizdeki ürünler de mi farkı
Niyet ettim Allah rızası için...
Hocam Omen hangi delikten çıktı Hayırlı olsun.

Arkadaşlar iki gün önce bende bu ürün hakkında bilgi almak için GameGaraj'ı aradım. Ürünü MSI, GameGaraj için üretiyormuş ve onlara yazılım hakkında da soru sordum MSI bizim için yazılım geliştirecek, bir süre belirtemiyorum ama çoğu şeyde birkaç yazılım gelecek dedi. Bilgilendirmek için söylemek istedim.

Çok iyi haber, teşekkür ederiz.

Ufak tefek ekran, cpu volt ve fan ayarları için dahi olsa kendi uygulaması olması çok tatlı olur bencede. Harici uygulamalar yerine kendi uygulamasıyla daha güzel olur.

MSI'ın Dragon Center programını vs. çok denedim fakat hiçbiri uyumlu çalışmıyor. Ya da ben beceremedim. Fenix uyumlu yazılımların gelmesi çok güzel bir haber. Bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…