Fenix 10TN-144 İncelemesi

Merhaba arkadaşlar ürününü servise gönderen var mı acaba aramızda?

@Hyouka55 merhaba hala kullanıyorsanız deneyimleriniz nelerdir şuana dek sıkıntı çıkardı mı ben de masaüstü alayım artık diyordum ama fenixi 32 GB RAM yapıp SSD'yi yükselttikten sonra açıkcası almak istedim bilgisayarlarımı çok titiz ve güzel kullanıyorum şu an kullandığım 7 yıllık hala sapasağlam sizce uzun ömürlü bir bilgisayar mı?

Selamlar, Ürünü hala aktif olarak kullanıyorum. RTX 2070 performansını hakkıyla veriyor. Lakin 95 derecelerde dolandığı oluyor, klavyenin üstü değil de, f tuşlarının olduğu sağ kısımlarda ısıyı hissettiriyor. Bu sıralar beni biraz rahatsız etse de çok önemsemiyorum. Laptop sonuçta. Harici klavye kullanıyorum şu sıralar.
Undervolt yapmaya üşendiğim için yapmıyorum. Ama yapıp da iyi sonuç alan arkadaşlar yukarıda mevcut. Yakın zamanda bende yapıp neticeyi paylaşmayı düşünüyorum.
Masaüstünde sıcaklık değerlerini bu şekilde göremezsiniz. Ekran açısından da ne isterseniz alabilirsiniz. Yani benim gibi genelde yerleşik olarak yaşamıyorsanız, masaüstü tercihi uygun olabilir. Ama laptop işimi görür derseniz ben yine açık şekilde sorularınızı yanıtlayıp deneyimlerimi paylaşırım.
Ayrıca tekrar belirteyim kesinlikle Dual Channel RAM kullanın.

Valla bahsettiğiniz gibi temiz kullanıyorsanız ki bence kasasıda sağlam hani ben okula gidip gelirkende sıkıntı yaşamadım. Şuana kadar sizi uyarmam gereken hiçbir nokta olmadı. En çok yoran oyunlar dışında android studio o bile çok verimli çalışıyor 16x2 dual ram modeli kullanmaktayım. Ekranından çok memnunum şahsen şuanki indirimli fiyatıyla da öneririm.

** Bu arada bir youtube kanalında laptopa yeni yüksek boyutlu batarya takıldığında bir sefere mahsus laptopu full şarjdayken pili bitene kadar kullanmak süre hesaplamasını kalibre etmeye yardımcı olur diyordu. Ben daha hiç pille o şekilde kullanmamıştım yani pile yüklenmedim. Denedim ve evet gösterdiği saatten uzun dayandı 1 saat yazıyordu şimdi 2 saat 40dk falan gösteriyor ve dayanıyorda. Şahsen işe yaramasını beklemiyordum.

Hocam bilgisayarın menteşeleri nasıl, çok mu sıkı? Açılırken sıkıntı olur mu? Dün okuduğum bir bilgiye göre MSI Leopard serisinde menteşe sorunu olabiliyormuş.

Hocam bilgisayarın menteşeleri nasıl, çok mu sıkı? Açılırken sıkıntı olur mu? Dün okuduğum bir bilgiye göre MSI Leopard serisinde menteşe sorunu olabiliyormuş.
Valla menteşeler sıkı değil hatta bana çokta iyi göründü. Ama şu youtube da millet tek elle açma testi falan yapıyor ya tek elle açılmıyor yani altıda kalkıyor hafiften ama öyle sıkı falan değil kesinlikle. Benim hp envy k202-nt de aynen böyleydi sorun çıkarmadı.

Hocam bence tek elle açılmasına zaten gerek yok. Ama şu konudan sonra atılan linkten diğer konuları okuyunca ve Şikayetvar'a girince bir ürperdim MSI'dan.

Merhaba bilgisayarı bende aldım 20 gündür kullanıyorum çift kanal 32 GB RAM ve 1 TB SSD yükseltmelerini aldım ayrıca elimde 2 TB HDD vardı onu da kendim taktım bilgisayarı açtığımda ikinci bir M.2 SSD yuvası vardı buraya SSD takan var mı aranızda.

Merhaba iyi günler. Laptoptan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. Yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…