Fenix 10TN-144 İncelemesi

Valla bende ağırlıklı olarak android studio kullanmaktayım. Kağıt üzerinde tabikide hız düşüşü olur ama throttle stop yani aşırı ısınma sebebiyle kendini durduran yavaşlatan çekirdekler yerine o sıcaklıklara hiç çıkmayıp düzenli ve hızlı performans sergileyen bir işlemci daha çok iş görüyor. Yani undervoltaj sizi yavaşlatmaz aksine hızlandırır. İyi soğutulamayan her işlemci için mükemmel çözüm. Umarım anlatabilmişimdir. Ki çoğu laptop için mantıklı bencede. Kontrol merkezi hakkında bir bilgim yok gerçekten ama umarım yakın zamanda bir değişiklik olur. Keşke firmadan birileride forumdaki başlıklara baksa en azından talebin yoğunluğunu görürler.

Kontrol merkezi aslına çok önemli bir nokta hocam inşallah kısa zamanda çözümlenir firmanın artısına olur

Elinize sağlık arkadaşlar 24 sayfanın sonuna gelebildim çok şükür, ilginize teşekkürler. Yer yer almaktan vazgeçip yer yer sepete ekleyip check aşamasına geldim. Sonuç olarak hala kararsızım ama bilgilendirmeleriniz çok iyiydi, alan arkadaşlar güle güle kullanırsınız umarım

12.500₺ gibi bir paran varsa Lenovo Legion 5 var evkurda kardeşim onu alabilirsin.

12.500₺ gibi bir paran varsa Lenovo Legion 5 var evkurda kardeşim onu alabilirsin.
Aynen bu miktarda bir bütçe ile istediğin marka laptop bulabilirsin piyasada sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
benim problemim almak istedigim herhangi bir bilgisayarın kronik herhangi bir probleme sahip olması. Şimdi game garaj mı lenova mı :'D teknolojik eşyaların biraz da şans işi olması beni bitiriyor...

Benim problemim almak istedigim herhangi bir bilgisayarın kronik herhangi bir probleme sahip olması. Şimdi GameGaraj mı Lenovo mı:'D teknolojik eşyaların biraz da şans işi olması beni bitiriyor...

Kardeşim şöyle söylüyüm.
Lenovo'nın artıları:
Ryzen işlemcisi.
MUX (güçlü ekran kartını seçmeye yarar.)
Windows 10 lisansı.
Yazılım avantajı.
GameGaraj'ın artıları:
2070 ekran kartı.

Sonuç: Lenovo almak mantıklı olsa da fiyatını biraz pahalı buluyorum. Mart sonu gibi ufak bir stok gelebilir diyenler vardı biraz daha bekle.

Aynen bütçeniz dahilinde ise eğer Asus ve MSI'ında çok güzel modelleri var yine MUX özelliğine sahip. Ayrıca AMD'nin son çıkarttığı işlemcilerde hem az enerji harcama konusunda hemde çoklu çekirdek performansında Intel'den öndeler.

Seninle aynı Cs go ayarlarını yaptım 119 fps alıyorum hocam nedeni ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…