Fenix 10TN-144 İncelemesi

Peki 2-3 saatlik kullanımdan sonra klavyede sıcaklık hissi nasıl?

@Lejax indirim kodu derken?

@Hyouka55 cihazın kalınlığı 28mm değil mi? O kadar da tuğla gibi değil, normalmiş.

Hocam en kalın yerine 1TL koydum referans olarak bence tam ideal boyutlarında.
Peki 2-3 saatlik kullanımdan sonra klavyede sıcaklık hissi nasıl?
Hocam Rdr2'de 90-95'leri görüyorum. Fakat bu his klavyeye doğrudan yansımıyor. Isınıyor elbet ama beni rahatsız etmedi . En uzun Day-Z ve Sekiro oynadım. Onlarda da rahatsız etmedi hocam. Ama dediğim klavye ısınıyor ama rahatsız etmiyor. Ayrıca hiç turbo fanı kullanmıyorum.

Oyun oynarken 1 saat. İnternette takılırken açıkcası bir kere dikkat ettim. 2 saatten biraz fazla dayandı. Ama bir kere daha deneyip buraya yazarım hocam.
Okul vb. yerlerde sıkıntı çıkarmaz o zaman.

Okul vb. yerlerde sıkıntı çıkarmaz o zaman.
Hocam, Yüksek performans modunda (Pil tasarrufuda etkin) ve pil klavye aydınlatması kapalı ekran parlaklığı %70 civarında 2 saate çok yakın gitti . Chrome'da iki sekme açık birinde youtube'dan müzik diğer sekmede de manga okudum.
Şimdi de hem pil tasarruf özelliği etkin olarak Güç tasarruf modunda deneyeceğim. Sonuçları paylaşacağım.

Hocam 5 gün önce satın aldım ben de, bugün fark ettim ki adaptörü taktığım zaman laptop şarj olmuyor. Şarj olmuyor ancak adaptör takılıyken oyun oynuyorum takılıyorum ediyorum falan şarjı da düşmüyor. Adaptörü çıkardığım zaman bataryaya geçiyor o zaman azalmaya başlıyor. Bu bende yaşanan bir sorun mu acaba yoksa bu normal mi hiç başına geldi mi? Önce adaptörü çıkartıp deşarj etmeyi sonra takmayı deneyeyim mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 91

Hocam en son laptopu kapatmıştım o sırada şarjda idi. Şimdi durum böyle. Büyük ihtimal koruyucu bir amacı vardır diye düşünüyorum.

Üründe işlemci GPU sunu devre dışı bırakıp saf harici GPU kullanma şansımız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…