Fenix 10TN-144 İncelemesi

Driver bu da, bunu nasıl kuracağım?

Şuan undervoltlu hali ile test yaptığımda bu paylaştığım ayarlarda 87 88 görüyorum max. Peki servis ne öneriyor yani kendileri ne kullandıklarını söyledilermi acaba? Siz nasıl bir çözüm buldunuz servisemi götürdünüz şuan ne durumda ?

Doğrudur garanti dışı kalma durumu ama ben istesemde istanbula gelip yaptıramam onlara :/ ben şuan ilk elime ulaştığı halinden daha iyi performans alıyorum orası kesin ama padin ne gibi bir zararı olur onu bilmiyorum. Bizim kasadaki leopardların aynı anakartlarda online macun pad değişimlerinin videolarıda mevcut. Yani bende baştan sona kafama göre hareket etmedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
anakart model nuaralarımız. işlemci ve entegrelerimiz aynı. MSI bu şekilde gönderiyor ama entegre üzerinde kullanılan sıvı macunmu daha iyi padmi teknik bir veri yok elimde. bildiğim tek şey pad ile entegrelerdeki temas yüzeyini arttırdım çünkü eğer sende söktüysen farketmişsindir entegrelerde tam anlamıyla yayılmış bir sıvı macun mevcut değildi. (termal macunu uygulayan personele göre bile değişebilir bu fabrikasyon değil sonuçta.)

Son düzenleme:
Vallahi hocam, ben beceremedim. Kendi kendimi acayip mağdur ettim. Servis yardımcı oldu ama en nihayetinde onlar tarafından haklı olarak 'Haksız' bulundum.
Servis padleri önermedi. Cihazın müdahale edemediğimiz yerleri, CPU ve GPU üzerindeki kristalize yapı imiş. Cihazı anında garanti dışına bırakma yetkisine sahipler ve bırakıyorlar. Siz sadece RAM veya SSD yükseltmelerini kendi kendinize yapabilirsiniz. En iyisi cihazı GameGaraj'a göndermek. Ücretsiz sizden alıp, bakımlarını yapıp sizlere geri gönderiyorlar. Sebat edip gönderin derim.
Yani bu düzen sadece bu firmaya özgü değil diğer hepsinde var. Bana sorarsanız GameGaraj en iyilerinden. Saygılarımla arkadaşlar...

Hocam bir sorum olacaktı.
Site üzerindeki şuan 12.999 TL olan model, 2x8 GB Crucial RAM olarak standart paketteki ramler dual channel olarak çalışacaktır değil mi ? performans açısından gtx 2070 tam güç çalışacak mıdır ? bunu öğrenmek istiyordum. Siz galiba 1x16 GB RAM olarak seçtiniz konfigrasyonu Birde kaç W olarak bu ekran kartı acaba ? max-q falan değil dimi ?

1 sene geçmiş konu üstüne hemen hemen hala cihazdan memnun musunuz değişen bir şeyler oldu mu bir de 12.999 TL buna vermek yerine önerebileceğiniz cihazlarda var mıdır Max-Q hariç.

max-q olmadığını biliyorum ama kaç w olduğuna dair bir bilgim yok. Bu arada @Hyouka55 arkadaşımızda konunun ilerleyen aşamalarında 2. bir ram takıp dual kullanmaya devam ettiğini söyledi yani oda satın aldığı haliyle kullanmadı benim anladığım kadarı ile. ben bir performans kaybı görmedim ve hala bir şikayetim yok genel olarak bir sorunla karşılaşmadım. Allaha şükür kronik bir sorunda yaşamadım hani tabi şans işi elektronik ama benim gördüğüm karşılaştığım bir sorun yok şimdilik.

1 sene geçmiş konu üstüne hemen hemen hala cihazdan memnun musunuz değişen bir şeyler oldu mu bir de 12.999 TL buna vermek yerine önerebileceğiniz cihazlarda var mıdır Max-Q hariç.

Valla piyasa araştırması yapmanı öneririm ama şöyle bir durum var şuan bile mesela sırf 3000 serisi diye 2070 yerine 3060lı pc bakmazdım yani 256bit 8gb 2070 performansı ve fps'leri 192bit 6gb bir 3060'tan daha iyi. Youtubeda karşılaştırma videolarına falan bakabilirsin.

Piyasaya bayağı baktım ama yok yani çok kararsız kalıyorum baktığım her üründe bir kusur var gibi bir şey.
Degil kardesim. 3060'in rakibi 2070 Super.

Çok baktım 3060'lı sistemde lakin hepsinde Max-Q muhabbeti vardı o fiyata.
@ykeremcann
@ThePeebLe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…