Fenix 10TN-144 İncelemesi

Üründe işlemci GPU sunu devre dışı bırakıp saf harici GPU kullanma şansımız var mı?
Ürün Muxless olduğu için böyle bir şansımız yok. Ama incemelede görüdğünüz gibi Dual Channel RAM farkı muxless olduğunu hissettirmiyor bile. En aşşağıda single channel RAM'ler ile ortalama fps leri paylaştım. Resimlerde ise Dual Channel iken yaptığım testlerdir. İnternette ürün müadili videolarla aynı fps değerini almaktayım şuanda.

Hocam ayrıntılı bilgiler için teşekkürler. Arkadaş Game Garaj firması bence de güvenilir ve ilgili bir firma ayrıca adamlar kur düştüğü zaman ürünlerinde hemen indirime gidiyorlar bu çok önemli bir detay kanımca.

Ben de alayım diyorum ya şöyle bir Laptop. Şu an kullandığım Samsung RF-511'i artık emekli etme vakti geldi çattı. Sizce alınır mı? Yatarken oyun oynamak istiyorum artık. Sandalyede sırtım çürüdü oturmaktan.

Hocam bu fiyata daha iyisi bulunmaz.

Hocam Game Garaj Dolar düştüğü zaman bu laptopun fiyatını da düşürüyor. Cidden böyle bir firma bulmak zor bu devirde

Hocam Game Garaj Dolar düştüğü zaman bu laptopun fiyatını da düşürüyor. Cidden böyle bir firma bulmak zor bu devirde
Bir arkadaşım Pollux sistemlerinden aldı. Çok memnun kaldığını söyledi. Ben de açıkçası almayı düşünüyorum bu laptop'u. Sadece aklımda ki soru fiyatını gerçekten hak ediyor mu? İleride sorunlar yaşatır mı? Ben şu an kullandığım cihazı 9 senedir kullanıyorum. Cihazlarıma iyi bakarım yani. Bunu alsam bu da 9 sene götürür mü?

Hocam bu fiyata bu özelliklerde başka bir cihaz açıkcası ben bulamadım. Bu özellikler 9 yıl götürür diye tahmin ediyorum.

Hocam şimdi aslında fiyatı hak ediyor mu? diye sormak biraz yanlış olur çünkü muadili laptoplar 16k 17k belki daha fazla fiyatı var. Piyasaya göre çok uygun ve msi çıkışı olduğu için güven veriyor bana açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…