Fenix 10TN-144 İncelemesi

Ekran kartı sürücüsünü kurarken sorun yaşadınız mı siz de?
Evet hocam,fakat konuda da belirttiğim gibi; normal olarak driverı indirip kuramadım lakin Nvidia Experience ile sorunsuz bir şekilde kurup sonrasında gelen update'leri de yapabildim. Hayırlı olsun hocam bu arada.

Hayırlı olsun hocam, sanırım aldınız.
Sağ olun
Evet hocam,fakat konuda da belirttiğim gibi; normal olarak driverı indirip kuramadım lakin Nvidia Experience ile sorunsuz bir şekilde kurup sonrasında gelen update'leri de yapabildim. Hayırlı olsun hocam bu arada.
Evet, 3 saat sonra keşfettim bunu. Teşekkür ederim bu arada

Cihazı bugün satın aldım. Umarım elime sağ salim ulaşır. Game garaj ürünlerine sahip kişilerin oluşturduğu bir Discord kanalı falan var mıdır acaba?

Cihazı bugün satın aldım. Umarım elime sağ salim ulaşır. Game garaj ürünlerine sahip kişilerin oluşturduğu bir Discord kanalı falan var mıdır acaba?
Hocam direkt Fenix değil ama genel olarak laptop kullanan arkadaşların bulunduğu bir sunucu var. Atilla オクタン#0001 beni ekleyin davet atayım size.

Hocam merhabalar, büyük ihtimal alacağım bu ürünü. Dediğiniz mux Switch olayı için direk alırken Dual Channel almayı düşündüm ancak sitesine baktığımda RAM'ler zaten Dual Channel olarak gözüküyor. Acaba bir yanlışlık mı var ya da değiştirdiler mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (82).png
    205,6 KB · Görüntüleme: 133
Hayır hocam RAM kısmından yapmanız lazım onu.

Hocam direkt fenix değil ama genel olarak laptop kullanan arkadaşların bulunduğu bir sunucu var. Atilla オクタン#0001 beni ekleyin davet atayım size.

Hocam arkadaşlık isteği gönderemiyorum isim ile ilgili problem oluyor herhalde mileo#2521 siz arkadaşlık gönderebilir misiniz?

Hocam arkadaşlık isteği gönderemiyorum isim ile ilgili problem oluyor herhalde mileo#2521 siz arkadaşlık gönderebilir misiniz?
Hocam bende de hata veriyor. Bilgisayara geçtiğim zaman denerim tekrar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…