Fenix 10TN-144 İncelemesi

Cihazı bugün satın aldım. Umarım elime sağ salim ulaşır. Game garaj ürünlerine sahip kişilerin oluşturduğu bir Discord kanalı falan var mıdır acaba?
Hocam ağırlıklı Mux switch olayını yaşayanlar aktif kullanıyor. Fakat Fenix kullancılıları da mevcut bir sorunuz olursa yardımcı oluyoruz.
Hocam sağ üstte o şekilde yazıyor. fakat özelleştirme kısmından kendiniz belirliyorsunuz.

@Hyouka55 hocam cpu sıcaklık değerleriniz nedir? Dün edindim cihazı ve 1 gündür test ediyorum. Cpu sıcaklık değerleri bazen 97'leri buluyor.

@Hyouka55 hocam cpu sıcaklık değerleriniz nedir? Dün edindim cihazı ve 1 gündür test ediyorum. Cpu sıcaklık değerleri bazen 97'leri buluyor.
Hocam açıkcası sıcaklıklar beni çok rahatsız etmedi . Klavyeye çok yansımıyor. Ama baktığımda Rdr2 de 95'lerde dolanıyor.

Msi gl65'lerde de hep o seviyelerdeymiş. Şimdilik undervolt yaparak 85-81 seviyelerine çekebildim. Bakalım mavi ekran yiyecek miyiz?

Msi gl65'lerde de hep o seviyelerdeymiş. Şimdilik undervolt yaparak 85-81 seviyelerine çekebildim. Bakalım mavi ekran yiyecek miyiz?
Daha önce throttle veya undervolt olaylarını gerçekleştirmediğim için o toplara girmedim . Peki hocam acaba MSI'ın dragon center'ı kullanabiliyor musunuz? Yalnızca True Colour özelliği açık bende biraz uğraştım ama beceremedim.

Ben de ilk defa yaptım açıkçası . Dragon Center'da diğer özellikler açılmadı bende de. Başka MSI yazılımı kullanıyor musunuz?
Gayet güzel inceleme olmuş. Alanların güle güle kullanması dileğiyle. Sanırım 2070'in 90W'lik sürümü kullanılmış. (115W'lık sürüm kullanılmış)
115W'lık sürümü var hocam.

Gayet güzel inceleme olmuş. Alanların güle güle kullanması dileğiyle. Sanırım 2070'in 90W'lik sürümü kullanılmış. (115W'lık sürüm kullanılmış)
Teşekkürler.
Ben de ilk defa yaptım açıkçası . Dragon Center'da diğer özellikler açılmadı bende de. Başka MSI yazılımı kullanıyor musunuz?
Yok hocam kullanmadım henüz. Dragon center çalışsa yeter benim için.

Ben de bu laptoptan sipariş verdim. Gelince undervolt yapmayı düşünüyorum. Rica etsem nasıl yaptığınızı, neler yaptığınızı ayrıntılı bir şekilde açıklar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…