Fenix 10TN-144 İncelemesi

Oynadığın oyuna göre 10 dakikada bile bitebilir. İçindeki pil saatte 51W kapasiteye sahip. RTX 2070 ise 110W'dan fazla güç tüketen bir ekran kartı. Google'da gezerken 2070 yerine UHD Graphics'in kullanılma sebebi bu.

Bugün laptop elime geldi. Cs go da girince 95-99 arası takılıyor bu normal mi ? Çok fazla da oynamadım 15 dk falan oynadım ilk dakikalarda 95-99 arası takılıyor direk. Soğutucu yok. Bu laptop modeli olanlar bir karşılaştırıp yorumlayabilir mi?

Laptopun altı açık olsun hocam. Ben şişe kapağı koyuyorum şimdilik. Bu modellerde sıcaklıklar yüksek biraz.
(316) 66 Games Tested - MSI GP65 Leopard 10SFK gaming benchmarks [i7-10750H + RTX 2070 Refresh] - YouTube

Yukarıda açık ve net olarak ortalam FPS değerimi gösterdim. Lakin cihazınız Dual Channel mı? Single Channel mı?

Yukarıda açık ve net olarak ortalam FPS değerimi gösterdim. Lakin cihazınız Dual Channel mı? Single Channel mı?
O resimlere baktım ancak netleşmiyor nedense. Dual Channel hocam. Zaten fps te sorun olacağını sanmıyorum ama sıcaklık gerçekten biraz sıkıntı gibi.
Laptopun altı açık olsun hocam. Ben şişe kapağı koyuyorum şimdilik. Bu modellerde sıcaklıklar yüksek biraz.
(316) 66 Games Tested - MSI GP65 Leopard 10SFK gaming benchmarks [i7-10750H + RTX 2070 Refresh] - YouTube

Sizin yaptığınız undervolt ayarlarını yapabilirim hocam. Hiç mavi ekran vb bir şeyle karşılaştınız mı? Aslında direk yapacağım ama bir sıkıntı olur ileride veya şimdi diye korkuyorum açıkcası.
Hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben sıcaklığı kastetmiştim.

Arkadaşlar ben de bu cihazdan satın aldım. Bilgisayar şarjda oyun oynarken 3 saat içerisinde pil yüzdesi %100'den %64 değerine düştü. Bilgisayar kesinlikle hep şarjdaydı. Ayrıca PCI Express ASPM bir donanım uyuşmazlığı nedeniyle devre dışı bırakıldı yazıyor. İkisi alakalı mı bilmiyorum. Sizlerde böyle bir durum oluyor mu ?

Şarjda iken üzerine gelince de tam dolum için 1 dakika gerekli gibi saçma bir uyarı veriyor ama asla dolmuyor.

Hocam ben karşılaşmadım böyle bir şeyle. Ben ayrıyetten sizin sıcaklık ve fps değerlerinizi öğrenebilir miyim?

Hocam ben karşılaşmadım böyle bir şeyle. Ben ayrıyetten sizin sıcaklık ve fps değerlerinizi öğrenebilir miyim?
Şu an 48°C. Ancak oyunu kapatalı yarım saat kadar oldu.

Oynadığım oyun Dota 2, ayarlar ultra. Zaten bu özellikte bir bilgisayarı zora sokacak bir oyun değil. Fps: 150-180 arası

Hiç mavi ekran almadım. Mavi ekran alsan bile ayarlar resetlenir zaten. Denemeye değer farklar oluşturuyor.

Hiç mavi ekran almadım. Mavi ekran alsan bile ayarlar resetlenir zaten. Denemeye değer farklar oluşturuyor.
İlk açılan sayfada speed shift 64 daha sonra cpu core ve cpu cache için attığın resimlerin aynısını yapacağız değil mi? Başka bir şey var mı ekstra olarak?
Hocam uygulamaya çalıştım sizin değerleri birçok kez ama her seferinde mavi ekran aldım. Aynı bilgisayarda mavi ekran vermesine şaşırdım açıkçası. Ama mavi ekran ve windowsu kurtar gibi seçeneklerin çıkması üst üste donmalar olması bir sorun çıkarmaz değil mi hocam ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…