İnceleme Fenvi AX1800 MT7921 Wi-Fi kart incelemesi

Merhaba arkadaşlar, bugün Fenvi AX1800 MT7921 Wi-Fi kart incelemesi yapacağım.

1-Kargo ve paketleme:

Ürünü 19.07.24'te AliExpress üzerinden satın aldım ve 29.07.24'te elime ulaştı. Paketlemesi iyiydi.

2-Kutu içeriği:

Kutunun içerisinden Wi-Fi kartı, 2 adet anten, USB kablo aparatı, Low profile braket ve CD çıktı.

3-Montaj:

Kısaca anakart üzerindeki X1 soketine taktım ve yanında gelen USB kabloyu da hem Wi-Fi kartına hem de anakart üzerindeki USB yazılı yere taktım.

4-Performans:

8-10 metre uzaklıktaki modeme 2 diş ve kötü bir performans sergiliyordu. Elimdeki Xiaomi AC1200 menzil genişletici ile daha sağlıklı bir bağlantı sağladım. Bahsetmek istediğim şey yanında gönderilen anten çok kaliteli değil.

Router kablosuz:

Router kablolu (0.1GB çıkış destekli):

Modem kablosuz:

5-kapanış:

-Genel olarak 660TL'ye çok performans beklemediğimi ve beni şaşırttığını söylemek istiyorum. Ürün güzel ve tercih edilebilir bir model tek kötü yanı benim modelimde pasif soğutma yok.

-Almayı düşünen arkadaşlar anten kalitesini ve MT7921 chipset sorunları göz önünde bulundurarak alsınlar.

-Bluetooth olarak 5.2 destekli.

Satın alma linki:

Not: Bluetooth'tan çok bahsetmedim çünkü kullanmadım.

Son düzenleme:
İnceleme güzel. Bir de ben de yeni sistemim için ya USB Wi-Fi adaptör almayı düşünüyorum. Ya da eski bir modem var evde onunla sinyali arttırıp telefondandanda bağlanabilirim. Ne önerirsiniz?

Modemle arada çok mesafe yoksa menzil genişletici öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…