Fermi GPU için Sürücü Desteği Bitiyor

Siz de Fermi GPU kullanıyor musunuz? Sürücü sorunu siz de yaşıyor musunuz

• Oy verenlerin toplamı
    26
  • Anket kapandı .
8sd4f8sd48f.jpg

820M Kepler mimarisinde de olduğu için uzadı. 3D Vision ve 3D özelliği 418. sürümde kesildiği bildirildi yani destek dediğim vakitte kesildi zaten. Linkte verdiğim kepler mimarisinde olan kartlara da artık resimde gördüğünüz sürücülerden daha günceli çıkmayacak :)

Eki Görüntüle 466583

820M Kepler mimarisinde de olduğu için uzadı. 3D Vision ve 3D özelliği 418. sürümde kesildiği bildirildi yani destek dediğim vakitte kesildi zaten. Linkte verdiğim kepler mimarisinde olan kartlara da artık resimde gördüğünüz sürücülerden daha günceli çıkmayacak :)
Durum tam olarak aydınlanmış oldu sanırım, teşekkürler.

Merhaba,
Çok önemli bir gelişme değil, fakat ben yine de en güncel sürücüyü kullanmak isteyenler olabilir diye yazmak istedim.
Desteği kesilmiş bir kart kullanıyorum, (820m) bir süredir 391.35 sürücüsünü kullanıyordum.
Dün ihtiyaç olduğundan Nvidia'nın sitesine girdim ve son verilen sürücü sürümüne baktığımda (daha önce en güncel sürücüyü gösteriyor ve Fermi mimarisine sahip kartlarda haliyle kurulamıyordu)
425.31 olduğunu gördüm, sanırım siteyi güncellemişler ve bu sorun da ortadan kalkmış. Sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.
Sürücü desteği kesilen kartlardan kullananlardan haberi olmayanlar olabilir, resmi siteden indirip deneyebilirler.
Kardeşim benim'de 820M Ekran kartım var fakat Güncelleme alamıyorum 391.35 Sürümünde kaldım. GeForce Experience Uygulamasında da güncelleme alamıyorum zaten güncel diyor. Websiteden indirdiğim 425.31 Güncellemesinde PC ye kuramıyorum hata veriyor. Nasıl yaptın ki acaba ?

@Leonar45 konuyu iyi bir okuyup ona verdiğim cevabı da oku anlarsın belki.
Dostum inan ki kafayı sıyırmak üzereyim GeForce Experience oyun falan bulmuyor. Oyun klasörünü göstermeme rağmen. Kafam almıyor yazılanları, güncelleme 395.35 de kaldı.
@Leonar45 konuyu iyi bir okuyup ona verdiğim cevabı da oku anlarsın belki.
Yazdığın cevaplara bakıyorum bakıyorum anlamıyorum. Şimdi ben NVIDIA 820M kullanıcısı olarak son güncelleştirmem forumlarda okuduğum kadarıyla 391.35 yazmışlar fakat senin gönderdiğin cevaplarda 425.31 de gözüküyor. 820M bunu anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeni cihaz alma zamanın gelmiş. Baksana Nvidia bile desteğini kesmiş. Kurabildiğin en son sürücü ile idare etmek zorundasın. Kuranların donanımı ve anakart farklı. Her sistem üreticisi aynı desteği vermiyor ve BIOS görüntü sürümü farklı olabiliyor.
Hocam Şubatta askere gidiyorum zaten inşallah dönüşünde alıcam.Fakat sitede 820M İçin son güncelleme 425.31 gösterip bize 391.35 yükleten olay nedir çözemedim yahu.

Yazdığın cevaplara bakıyorum bakıyorum anlamıyorum.
Konu başlığına iyi bak sonra bu sayfanın en başında yazdığıma bak. Senin sürücü çıkmayacak boşuna arama 391. sürüm son senin için.

Hocam Şubatta askere gidiyorum zaten inşallah dönüşünde alıcam.Fakat sitede 820M İçin son güncelleme 425.31 gösterip bize 391.35 yükleten olay nedir çözemedim yahu.
Aslında yukarıda senin sorununun cevabı var, ben de bu soruna takılmıştım.
Fermi mimarisinde 820M sahibi isen en güncel sürücü 391.35

Son düzenleme:
920m Ekran kartına sahibim ama driver kuramıyorum ve aygıt yöneticisinde dahi gözükmüyor ,aranızda 920m ekran kartına sahip olan var mı yoksa benim ekran kartımda Fermi mimarisi ondan mı kuramıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı