Ferrari F1 vs T80 vs G29

Cano8711

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yeni kuracağım sistem için bir direksiyon kiti almak istiyorum. Şu aşağıdaki seçeneklerden acaba hangisi simülasyon ve yarış oyunları için en ideali olur?

G29'de motorlarla sağlanan geri bildirim sistemi var ki bu son derece önemli bir etken. Denemeyerek farkı tam anlamıyla bilemezsin ama internette videoları mevcuttur burada anlatmak çok uzun sürer. T80'de ise normal titreşim sistemi bulunmakta sanırım. F1 ise sadece direksiyon simidi. Wheel base ve diğer parçalar dahil değil.

Thrustmaster ve Fanatec gibi markalar hardcore sim yarışçıları için direksiyon tasarlıyorlar(dayanıklılık, geri bildirim sistemi vs.). Vites üretimi yapıyolar ancak bunların vitesleri 1200tl felan oluyor.

Logitech ise giriş seviye sim yarışçıları için ve aynı zamanda ets 2 seven kişiler için birebir. Vitesi 350tl felan olması lazım.
Ben g920 almıştım hala kullanmaktayım. İlk aldığım günlerden beri iracing gibi yarış oyunlarından şaşmadım hala hiçbir büyük sıkıntısı olmadı ancak sayısız küçük sıkıntılar çıkardı ki klasik logitech. :D
G29 ile ilgili ekstra sorun olursa sorabilirsin g29 ve g920 aynı şeyler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı