Feth Etme Tarzı Oyun Önerileri

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Europa Universalis 4. 1444 yılından başlıyor. İstediğiniz ülkeyi seçip kendi tarihinizi yazıyorsunuz. Şehirleri fethedip barış anlaşmaları yapıyorsunuz. Ülkeleri vergiye bağlıyorsunuz. Çok güzel oyun. Multiplayer'da da çok eğlenceli oluyor. Mp sürekli dolu. Mp'si ile ilgili gruplar var her gün yapıyorlar ve en az 20 kişi katılıyor. Çok eğlenceli oluyor.
 
EU4 bana çok zor geldi ya. İndirdim. 30 dakika oldu sildim. Bana o kadar ağır oyunlar gitmiyor. Daha hafifleri var mıdır?
 
EU4 bana çok zor geldi ya. İndirdim. 30 dakika oldu sildim. Bana o kadar ağır oyunlar gitmiyor. Daha hafifleri var mıdır?

Hocam aslında hiç zor değil oyun, ilk başlarda zor geliyor video izleyin kavradığınızda çok basit geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EU4 kolay öğrenilen bir oyun olmadığından pek tercih edilmiyor.

Bir yıldan fazla olmuş ben o mesajı yazalı. Evet, diğer oyunlara göre daha zor öğrenildiği doğrudur ama merhaba ben sizin topraklara göz koydum hadi savaşalım diyebildiğin oyunlara göre çok daha iyidir. Kişisel zevk meselesi tabi bir noktada ama diplomasi önemli ve keyifli bir konu.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı