Fethi Gemuhlu Fen Lisesine 472 Puan Yeter mi ?

recepinsoleli

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2016
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 1.TEOG'dan 8 yanlışım var. 472 puanım var. Geçen yıl 482 taban puanı olan Malatya Fethi Gemuhlu Fen Lisesine girebilme ihtimalim nedir? 5, 6, 7. ortalamalarım 96,5 oluyor. Bu dönem çok soru çözüyorum, günde istikrarlı bir şekilde 150-200 arasında çözüyorum bu lise en büyük hayalim çevremin benden beklentisi yüksek. Siz ne düşünüyorsunuz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür sınavlarda bir okula yerleşirken puanın değil sıran önemli. Buna bakarak gitmek istediğin okula kavuşma ihtimalini öğrenebilirsin. Olmazsa üzülme yedeklerden denersin şansını olmadı 2. dönem bile nakil olabilirsin. Sen böyle çalışmaya devam edersen zaten istediğine ulaşacaksın ;) Kolay gelsin.
 
150-200 soru çok az olmamasına rağmen çokta iyi değil. Biraz kendini sıkman gerekiyor. Liseye girme konusuna gelirsek daha 2. sınav var daha da düşürebilirsin puanını artırabilirsinde. Diyelim puanın bu civarlarda oldu okulun taban puanıda düşebilir. Eğer düşmezse nakil yolu gözüküyor okul başladıktan sonra da devam edebilirsin nakil yapmaya. Her şey istediğin gibi olsun :) Olmazsada canını sıkma daha üniversite var ;)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı