Yuh. O zaman problemFf7 80 euro fiyatı var haberin olsun ben alacağım muhtemelen düşünüyorum halen.
Yuh. O zaman problemFf7 80 euro fiyatı var haberin olsun ben alacağım muhtemelen düşünüyorum halen.
Memnunum eğer JRPG seviyorsan bu fiyata çok rahat alınır. Oynanışı da önceki oyundan daha güzel ben FF15 oynarken oynanışından ötürü sıkılıp bırakmıştım fakat bu oyunun oynanışı bana daha keyifli geldi.Merhaba, aldınız mı? Aldıysanız oyundan memnun musunuz?
Çok teşekkürler. Ben de ilk bir bölümünü izledim çok hoşuma gitti, özellikle grafiklerine ve dövüş animasyonu-mekaniğine bayıldım. Listeye ekledim.Memnunum eğer JRPG seviyorsan bu fiyata çok rahat alınır. Oynanışı da önceki oyundan daha güzel ben FF15 oynarken oynanışından ötürü sıkılıp bırakmıştım fakat bu oyunun oynanışı bana daha keyifli geldi.
Merhaba bende almak istiyorum da şuan epicteki indirimi ile beraber.Memnunum eğer JRPG seviyorsan bu fiyata çok rahat alınır. Oynanışı da önceki oyundan daha güzel ben FF15 oynarken oynanışından ötürü sıkılıp bırakmıştım fakat bu oyunun oynanışı bana daha keyifli geldi.
Fiyatının hakkını verir türü seviyorsan.Merhaba bende almak istiyorum da şuan epicteki indirimi ile beraber.
FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE
Sizce şuanda da fiyatının hakkını verir mi? ve sadece bi oyun alabilirim eğer başka oyun almam gerekiyorsa maalesef alamayacağım bunu.
Almak istediğim bir oyun ama daha önce hep FPS türü oyunlar (valorant, zula...) oynamış biriyim ve bundan kurtulmak istiyorum o yüzden sever miyim sevmez miyim bilemiyorum.Fiyatının hakkını verir türü seviyorsan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.