Aldığım ekran görüntüleri. Ultra ayar ve DLSS, FSR kapalı olduğunda fanlar %100'e yakın çalıştı. Asus Dual 4070 ve R5 5600.
Hemen bakıyorum hocam. 3070 kullanan arkadaşım memnun değil bu arada performanstan.RTX 3070 kullanıyorum oyunu indirip deneyeceğim sonuçları buraya atarım. Steam tartışmalarında bile bir çok tartışma dönmüş optimizasyon hakkında. Bir de oyun denuvo kullanıyor.
@LegendaryDevilHunter bu oyun için steam arayüzünü kapatıp test edermisin? Hogwarts Legacy'de böyle iyi bir performans artışı sağlanıyordu sanki.
Aldığım ekran görüntüleri. Ultra ayar ve DLSS, FSR kapalı olduğunda fanlar %100'e yakın çalıştı. Asus Dual 4070 ve R5 5600.
Eki Görüntüle 2291628
Eki Görüntüle 2291627Eki Görüntüle 2291626Eki Görüntüle 2291625
RTX 3070 kullanıyorum oyunu indirip deneyeceğim sonuçları buraya atarım. Steam tartışmalarında bile bir çok tartışma dönmüş optimizasyon hakkında. Bir de oyun denuvo kullanıyor.
@LegendaryDevilHunter bu oyun için steam arayüzünü kapatıp test edermisin? Hogwarts Legacy'de böyle iyi bir performans artışı sağlanıyordu sanki.
@alp15eren bir şey değişmedi. Her şey en düşükte. FG açamıyorum çünkü FPS düşük ve asıl FPS düşük olunca FG açarsam savaşlar slow motiona giriyor.
Boşuna yoruyorsunuz kendinizi ben yeterince test ettim. Oyun sorunlu.
1080P Ultra + DLSS 3 Quality modunda. FG yok. Şu anlık ilk kısımdayım. Takılma vs. yok.
Eki Görüntüle 2291902
Biraz daha deneyimledim. Optimizasyon olarak kendim hiç bir sıkıntı yaşamadım. Grafikleride çok iyi olmasada güzel duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.