FH4 "DNS ayarlarınızı kontrol edip tekrar deneyin" hatası

FurkanGCKL

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu bir siteden ucuza aldım ve dün akşam indi. Dün akşam gece saat 2'ye kadar oynadım ve diğer oyuncular da oyunda vardı. Sabah da girdim ve biraz oynayıp çıktım. Daha sonraki girişimde "oturuma katılamıyor" hatası vermeye başladı. Hem buradan hem Microsoft ve Xbox sitesinden çözümleri araştırıp denedim. CMD'ye komutlar yazdım, DNS ayarlarını değiştirdim, kayıt defteri ayarlarını değiştirdim, Xbox ağına girip düzelt dedim. Daha sonra "teredo uygun bulunamadı" hatası gitti ve tekrar oyuna girdim. Fakat sonuç aynı. Xbox ağı'na girip tekrar bakınca yine "teredo" belası vardı. Oyunda "ağ teşhisi" yapınca önce "lütfen bu işlemi tekrar deneyin." diyordu fakat sonra "sunucu adresi çözümlemesi başarısız. DNS ayarlarınızı kontrol edip tekrar deneyin." demeye başladı ki DNS ayarlarını eski haline getirmiştim. Bu lanet sorunu çözmek için uğraşıyorum sabahtan beri. Nasıl çözebilirim? Çözmemde yardımcı olan büyük hayır duası alır benden.
 
Son düzenleme:
Farklı DNS veya VPN ile deneyebilirsiniz. Güvenli internet kullanıyorsanız sebep olabiliyor. Bağlantı durumunuz nasıl? Resimdeki yere bakın.
Xbox Ağ.PNG
 
Evet hocam. Size özel bir durum. Dediğim gibi modeme reset atma ve VPN ile de deneyebilirsiniz. Güvenli internet açıksa kapatıp da deneyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı