FH4 Game Pass PC olmasına rağmen indiremiyorum

joker1616

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar az önce Gamepass PC sürümüne abone oldum. Amacım yanlızca FH4 oyununu oynamak. Ancak abone olmama rağmen oyun yalnızca 260 liradan 200 lira düştü sanırım, ben abone olunduktan sonra ücretsiz oynayabileceğimi sanıyordum yoksa ben bir yerlerde yanlışlık mı yapıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• fh4.png
    fh4.png
    584,9 KB · Görüntüleme: 83
260'dan 200 liraya düşmesi olayı oyunun hep sende kalmasını istiyorsan önemli bir tek. Sadece 1 aylığına kullanacaksan bu indirimlerle oyunları indirimli alabilirsin yani. Onun dışında üyelik boyunca oynamak bedava tabi ki.

Windows Store üzerinden girmeniz ve indirmeniz gerekiyor. Siz Xbox uygulaması üzerinden bakıyorsunuz.
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için Windows Store dan yükleme işlemini başlattım.
260'dan 200 liraya düşmesi olayı oyunun hep sende kalmasını istiyorsan önemli bir tek. Sadece 1 aylığına kullanacaksan bu indirimlerle oyunları indirimli alabilirsin yani. Onun dışında üyelik boyunca oynamak bedava tabi ki.
Peki bunun normal satın aldığım haliden bir farkı var mı ? yani save abone olduğum sürece save alınmaması online oynayamamak gibi ?
Peki bunun normal satın aldığım haliden bir farkı var mı ? yani save abone olduğum sürece save alınmaması online oynayamamak gibi ?

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için Windows Store dan yükleme işlemini başlattım.

Fark yok, sadece satın almak steam'den oyun almak gibi, sonsuza kadar sizin. Oynadığınız süre boyunca abone olmayı düşünüyorsanız almanın çok bir mantığı yok, bence abonelik daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı