xXx_İskeletor_xXx
Centipat
Yani oyuna yeni başladım ve öğrenmek istiyorum.
Güzel bir BMW M serisi ile iyi drift atılıyor. Sağa doğru viraj varsa analoğu sağa çekerken bir yandan A tuşuna basın. A tuşu el frenidir eğer değiştiremediyseniz. Hemen ardından A tuşunu bırakın ve analoğu sola çekin. Sağa gitmek için sola kır mantığı. Gerisi çalışma ve el becerisi.
Araba nedir? 4 çekerse de sıkıntı olabilir. Mesela benim Hoonigan arabanın 9 yol tutuşu vardı fakat mükemmel drift atıyordu.Hocam benim araba virajı driftle dönerken bir süre sonra hızı artıyor bayağı ve yolu tutmaya başlıyor. Yol tutuşu 9'un üstünde olduğu için falan olabilir mi? Yoksa ben mi beceremiyorum?
Araba nedir? 4 çekerse de sıkıntı olabilir.
El frenine biraz daha uzun basmayı deneyin. Bas çek ile tam dönmeyebilir.911 GT2RS arkadan itişli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.