Steam FH5 DLC önerisi

ReyKaan1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Forza Horizon 5 DLC'lerden hangilerini önerirsiniz? Birçok tane var. Ben bunların en güzel olduğunu düşünüyorum.
Forza Horizon 5 Apex allstars car pack.
Forza Horizon 5 ıtalian exotics car pack.
Forza Horizon 5 super Speed car.
Sizce en güzeller bunlar mı? Ve hangilerini önerirsiniz?

Merhaba. Apex allstars car pack içeriğine baktığımızda pist aracı odaklı 4 adet araba görünüyor. Şahsen bu paketi pek sevmemiştim ben.

Italian exotics car pack içeriğine baktığımızda ise 5 adet spor otomobil görünüyor. Şahsen bu paketi önerebilirim. Paketteki arabalardan birinin efsane sesi vardı, Lamborghini Essenza SCV12 olması lazım. Bunu alabilirsiniz.

Super Speed car pack içeriğine baktığımızda 4 adet spor otomobil görünüyor. Ben bu pakette yalnızca sarı Porsche Cayman'ı sevmiştim, sesi harikaydı. Diğerleri bana hitap etmiyor.

Yazdığınız üç pakede de sahip olan biri olarak Apex dışındakileri önerebilirim. Ek olarak eğer sahip değilseniz Ralli Adası harita dlcsini de öneririm.

Merhaba. Apex allstars car pack içeriğine baktığımızda pist aracı odaklı 4 adet araba görünüyor. Şahsen bu paketi pek sevmemiştim ben.

Italian exotics car pack içeriğine baktığımızda ise 5 adet spor otomobil görünüyor. Şahsen bu paketi önerebilirim. Paketteki arabalardan birinin efsane sesi vardı, Lamborghini essenza scv12 olması lazım. Bunu alabilirsiniz.

Super Speed car pack içeriğine baktığımızda 4 adet spor otomobil görünüyor. Ben bu pakette yalnızca sarı Porsche Cayman'ı sevmiştim, sesi harikaydı. Diğerleri bana hitap etmiyor.

Yazdığınız üç pakede de sahip olan biri olarak Apex dışındakileri önerebilirim. Ek olarak eğer sahip değilseniz ralli adası harita DLC'sini de öneririm.

Premiumda bu DLC'lerin hepsi mi veriliyor.

Premiumda bu DLC'lerin hepsi mi veriliyor.
Hayır. Yazdığın DLC'lerin hiçbiri Premium'a dahil değil. Aşağıdaki ekte Premium'a dahil olan DLC'leri görebilirsin.

omYNDywvuEr39jCyLu5faH.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı