Steam FH4 vs FH5

Slh_Bll

Centipat
Daha fazla  
Steam'de yaz indirimi sebebiyle Forza oyunları indirime girdi. Forza Horizon 5 haliyle Forza Horizon 4'ten daha pahalı. Ben de Forza Horizon 4 almak istiyorum. Size sorum şu olacak: Forza Horizon 4 online oynanabiliyor mu ve fiyatına değer mi?

Online oynanabiliyor bu fiyata değer oyun yakında piyasadan kalkacak zaten ama sunucuları boş unutuldu gibi oyun.

Bu son fırsat almak için.

Steam'de yaz indirimi sebebiyle Forza oyunları indirime girdi. Forza Horizon 5 haliyle Forza Horizon 4'ten daha pahalı. Ben de Forza Horizon 4 almak istiyorum. Size sorum şu olacak: Forza Horizon 4 Online oynanabiliyor mu ve fiyatına değer mi?

Bence Forza 4 daha iyi ama harbi sunucuları unutuldu gibi ve evet fiyatını sonuna kadar hakkeder ama alacaksanız ultimite paketini almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Online oynanabiliyor bu fiyata değer oyun yakında piyasadan kalkacak zaten ama sunucuları boş unutuldu gibi oyun.

Bu son fırsat almak için.
Sunucuları boş değil. Özellikle yabancı tarafta 4 5’e göre çok daha fazla seviliyor ve herkes 4’ü oynuyor 5’in sonuna gelindiği için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı