Steam'de yaz indirimi sebebiyle Forza oyunları indirime girdi. Forza Horizon 5 haliyle Forza Horizon 4'ten daha pahalı. Ben de Forza Horizon 4 almak istiyorum. Size sorum şu olacak: Forza Horizon 4 online oynanabiliyor mu ve fiyatına değer mi?
Steam'de yaz indirimi sebebiyle Forza oyunları indirime girdi. Forza Horizon 5 haliyle Forza Horizon 4'ten daha pahalı. Ben de Forza Horizon 4 almak istiyorum. Size sorum şu olacak: Forza Horizon 4 Online oynanabiliyor mu ve fiyatına değer mi?
peki arkadaşımla oynayabilecekmiyim?Bence Forza 4 daha iyi ama harbi sunucuları unutuldu gibi ve evet fiyatını sonuna kadar hakkeder ama alacaksanız ultimite paketini almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Sunucuları boş değil. Özellikle yabancı tarafta 4 5’e göre çok daha fazla seviliyor ve herkes 4’ü oynuyor 5’in sonuna gelindiği için.Online oynanabiliyor bu fiyata değer oyun yakında piyasadan kalkacak zaten ama sunucuları boş unutuldu gibi oyun.
Bu son fırsat almak için.
Peki arkadaşımla oynayabilecek miyim?
Yorumun için Teşekkürler.Evet online oynanabiliyor ve evet fiyatına kesinlikle değer. Oyunun lobileri halen full çekiyor. 72 kişilik lobiler hep 60 üstü gördüğüm kadarıyla. Oynanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.