FHD 60 Hz Monitör GTX 1070 Uyumu

Bütçen var ise 144 Hertz değerinde bir monitör alabilirsin. Ama sana kalmış birşey 60 Hz işini görecektir. Ben DSR ile 60 Hz 1080p monitör ile tearing sorunu olmadan rahatça oynuyorum. GPU kullanımı hep %99 aşşağı inmiyor.
Attığın videoda ayarlarda 144Hz ile oynuyor adam.

O kadar bütçen varken 1070'ten vazgeçme o paraya 1080 ile bile toplayabilirsiniz veya 4000tl ye 1070'li bir sistem toplayıp üzerine 144hz monitör alabilirsiniz.
Örnek bir sistem atabilir misin?

Bunu yazmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz DSR ile zaten 1440p kullanabiliyorsunuz ne kadar meraklısınız insanlara 2k monitör aldırmaya Türkiye şartlarında 2k monitör alabilecek çok fazla insan yok ve sırf bu yüzden şu karttan soğutuyorsunuz insanları.
DSR ile kullandığın 2K gerçek 2K görüntünün yerini tutar mı sence? Ayrıca 5000-5500 TL ye bilgisayar toplayan birinin 2k monitör almaya gücü yetmez dersen buna gülerim. Kimseyi karttan soğuttuğum yok NVDIA da diyor 2k için ürettik diye adamlar kendi kartından niye soğutsun ?

DSR ile kullandığın 2K gerçek 2K görüntünün yerini tutar mı sence? Ayrıca 5000-5500 TL ye bilgisayar toplayan birinin 2k monitör almaya gücü yetmez dersen buna gülerim. Kimseyi karttan soğuttuğum yok NVDIA da diyor 2k için ürettik diye adamlar kendi kartından niye soğutsun ?
Ne alaka birader 5000-5500 tl yi keyfimize vermiyoruz herhalde her şey uzun ömürlülük için iyi olsun diye parçalar benim sürekli harcayacak bir param yok inan ki 2k monitör alacak paramda yok rahatça gülebilirsin.

Oooo adamlardaki lükse bak DRS ile olunca gerçeği gibi olmuyormuş o yüzden 2k monitöre 2000 3000 tl para vermemiz lazım öyle mi ?

Ne alaka birader 5000-5500 tl yi keyfimize vermiyoruz herhalde her şey uzun ömürlülük için iyi olsun diye parçalar benim sürekli harcayacak bir param yok inan ki 2k monitör alacak paramda yok rahatça gülebilirsin.

Oooo adamlardaki lükse bak DRS ile olunca gerçeği gibi olmuyormuş o yüzden 2k monitöre 2000 3000 tl para vermemiz lazım öyle mi ?

Arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz. paranın hakkını vermeyecek sistem niye alıyorsun diyorum. Gtx 1070 e okadar para verip tam performansıyla kullanamayacaksın diyorum. Böyle bir sistem toplayacağına ya bütçeyi düşür 1060lı birşeyler topla. Ya da bütçeyi biraz arttır 2K Monitör al. DSR çok sağlıklı birşey değil 2K Ekran alanlar keriz mi?

Olayı niye tartışmaya çeviriyorsunuz fikrimi söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı