1080 p 144Hz bir monitör mü alsam ya da gtx 1060 ve 60Hz ile konuyu kapatsam mı?
GTX 1070 ve 60 Hz monitör al. Eğer bütçen yetiyorsa 144 Hz al konuyu kapat.
1080 p 144Hz bir monitör mü alsam ya da gtx 1060 ve 60Hz ile konuyu kapatsam mı?
Attığın videoda ayarlarda 144Hz ile oynuyor adam.Bütçen var ise 144 Hertz değerinde bir monitör alabilirsin. Ama sana kalmış birşey 60 Hz işini görecektir. Ben DSR ile 60 Hz 1080p monitör ile tearing sorunu olmadan rahatça oynuyorum. GPU kullanımı hep %99 aşşağı inmiyor.
Örnek bir sistem atabilir misin?O kadar bütçen varken 1070'ten vazgeçme o paraya 1080 ile bile toplayabilirsiniz veya 4000tl ye 1070'li bir sistem toplayıp üzerine 144hz monitör alabilirsiniz.
Attığın videoda ayarlarda 144Hz ile oynuyor adam.
Kafamdaki bütün tilkiler gittiği an yapacağım dediğiniGTX 1070 ve 60 Hz monitör al. Eğer bütçen yetiyorsa 144 Hz al konuyu kapat.
Attığın videoda ayarlarda 144Hz ile oynuyor adam.
Örnek bir sistem atabilir misin?
DSR ile kullandığın 2K gerçek 2K görüntünün yerini tutar mı sence? Ayrıca 5000-5500 TL ye bilgisayar toplayan birinin 2k monitör almaya gücü yetmez dersen buna gülerim. Kimseyi karttan soğuttuğum yok NVDIA da diyor 2k için ürettik diye adamlar kendi kartından niye soğutsun ?Bunu yazmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz DSR ile zaten 1440p kullanabiliyorsunuz ne kadar meraklısınız insanlara 2k monitör aldırmaya Türkiye şartlarında 2k monitör alabilecek çok fazla insan yok ve sırf bu yüzden şu karttan soğutuyorsunuz insanları.
Ne alaka birader 5000-5500 tl yi keyfimize vermiyoruz herhalde her şey uzun ömürlülük için iyi olsun diye parçalar benim sürekli harcayacak bir param yok inan ki 2k monitör alacak paramda yok rahatça gülebilirsin.DSR ile kullandığın 2K gerçek 2K görüntünün yerini tutar mı sence? Ayrıca 5000-5500 TL ye bilgisayar toplayan birinin 2k monitör almaya gücü yetmez dersen buna gülerim. Kimseyi karttan soğuttuğum yok NVDIA da diyor 2k için ürettik diye adamlar kendi kartından niye soğutsun ?
Oooo adamlardaki lükse bak DRS ile olunca gerçeği gibi olmuyormuş o yüzden 2k monitöre 2000 3000 tl para vermemiz lazım öyle mi ?DSR ile kullandığın 2K gerçek 2K görüntünün yerini tutar mı sence? Ayrıca 5000-5500 TL ye bilgisayar toplayan birinin 2k monitör almaya gücü yetmez dersen buna gülerim. Kimseyi karttan soğuttuğum yok NVDIA da diyor 2k için ürettik diye adamlar kendi kartından niye soğutsun ?
Ne alaka birader 5000-5500 tl yi keyfimize vermiyoruz herhalde her şey uzun ömürlülük için iyi olsun diye parçalar benim sürekli harcayacak bir param yok inan ki 2k monitör alacak paramda yok rahatça gülebilirsin.
Oooo adamlardaki lükse bak DRS ile olunca gerçeği gibi olmuyormuş o yüzden 2k monitöre 2000 3000 tl para vermemiz lazım öyle mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.