FHD veya 2K monitör önerisi

Görüntü kalitesini önemsiyor ise 27GR83Q-B almasın hocam. LG paneller kontrast ve Black level konusunda iyi olmuyor.

Evet asıl önemsediğim görüntü kalitesi aslında %95 hikayeli oyun oynuyorum ve gündelil kullanımda da olsa gözlerim düzgün renk vermeyen ekranlara bakınca fazlaca rahatsız oluyorum.

Kontrast'ı bu modelin incelemesine baktığımda 1200:1 oranını yakalıyor. Tabi MSI olan alınabiliyorsa alınabilir. Renk kalitesi ve tepkime süresi 1 tık daha iyi ayrıca onun incelemelerinde 1300:1 kontrast'a ulaşıyor MSI olan.
Kağıt üzerinde yazan veriler bu tür durumlarda baz alınmamalı. 1200:1 ama yersen yani, panel veremiyor o değeri. Sadece yazıyor yani.

Kağıt üzerinde yazan veriler bu tür durumlarda baz alınmamalı. 1200:1 ama yersen yani, panel veremiyor o değeri. Sadece yazıyor yani.
Kağıt üzerinde yazanı söylemiyorum zaten. Testlerde çıkanı söylüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta MSI 1486'ya çıkıyormuş kontrast değeri olarak ben yanlış hatırlıyormuşum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta MSI 1486'ya çıkıyormuş kontrast değeri olarak ben yanlış hatırlıyormuşum.

Bu modelin kontrastı iyi olsa bile black level konusunda kötü olduğu bir gerçek.

Not aldım teşekkür ederim.

Tamam zaten alınabiliyorsa MSI olan alınsın dedim. Black level normal bir IPS'e göre iyi. Alınırsa üzmez.

Daha fazla bütçe çıkamam denirse de LG alınabilir.

MSI dediğiniz arkadaşın attığı G274qpx modeli için mi konuşuyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı