Hocam bu sıkıntı yılda kaç kez olur ortalama? Degisim fiyati 400 TL falanmış
400₺ mi?

Balata takımı 1.200₺.
Disk takımı 2.000₺.
3.200₺ yapıyor.
10.000Km'de bir disk+balata takımı değiştirseniz kendiniz hesaplayın.
Hocam bu sıkıntı yılda kaç kez olur ortalama? Degisim fiyati 400 TL falanmış
Tamam hocamHocam denildiği gibi 1.6 multijet almaya çalışın. 1.3 de olur aslında gayet iyi ve Fiat'ın multijet motorlarının ödüllü olduğunu da biliyoruz. 1.4 almayın yeter gerisi sizin kafanızı ağrıtmayacaktır.
Hocam egea sikayetvar a girdim iste kimisi motordan kimisi şanzımandan şikayet etmiş.400₺ mi?
Balata takımı 1.200₺.
Disk takımı 2.000₺.
3.200₺ yapıyor.
10.000Km'de bir disk+balata takımı değiştirseniz kendiniz hesaplayın.
hocam eğer sıfır alacaksınız indirimli 1.3 easy alacağınıza 1.4 lerin urban ve üzeri paketlerine bakın lpg de taktırırsınız binersiniz 5 yıl boş paket le dolu paket arasında baya bir fark var egea larda 1.4 yağ yakıyor vs çekmiyor diyenler 1.3 multijeti roket sanıyor herhalde 1.3 dizel tabi kide daha iyi bir motor lakin gündelik kullanıcı için çok fark edeceğini düşünmüyorum.Arkadaşlar Fiat Egea 1.3 yerine önerebileceğiniz araba var mı?
Hocam eğer sıfır alacaksınız indirimli 1.3 easy alacağınıza 1.4'lerin urban ve üzeri paketlerine bakın LPG de taktırırsınız binersiniz 5 yıl boş paket le dolu paket arasında bayağı bir fark var Egea'larda 1.4 yağ yakıyor vs çekmiyor diyenler 1.3 Multijet'i roket sanıyor herhalde 1.3 dizel tabii ki de daha iyi bir motor lakin gündelik kullanıcı için çok fark edeceğini düşünmüyorum.
( Şu an ailemizde 1.3 easy ve 1.4 urban var bunları deneyimlerim ile söylüyorum.)
Hocam egea sikayetvar a girdim iste kimisi motordan kimisi şanzımandan şikayet etmiş.
Donanım istiyorsan 1.4 ama donanım la işim olmaz ille de dizel olsun diyorsan 1.3 allta arkadaş yazmış zaten 1.4 Egea şuan günümüzde en çok satan atmosferik araçlardan biri o yüzden rampada çekmiyor yağ yakıyor vs bunlar herkesin gündeminde ama çoğu kişi bilgisi olmadığı halde yorum yapıyor.Ya bilmiyorum herkes 1.4'ten uzak durun diyor ama bilemedim simdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.