Evet eski doblomuz 1.2 idi 1.6 multijet doblo almıştık ortalama tüketim 5.5 litreydi.Doblo'da de 1.6 Multijet almak lazım ve mağlum yakıt fiyatları ile gereksiz. 1.4 benzinli fiorino şu an çok mantıklı, LPG bağlayıp canı çıkana kadar kullanacaksın.
Evet eski doblomuz 1.2 idi 1.6 multijet doblo almıştık ortalama tüketim 5.5 litreydi.Doblo'da de 1.6 Multijet almak lazım ve mağlum yakıt fiyatları ile gereksiz. 1.4 benzinli fiorino şu an çok mantıklı, LPG bağlayıp canı çıkana kadar kullanacaksın.
1.2 Doblo çok ölü, 1.4 Fiorino kendi çapında yürüyor.Evet eski doblomuz 1.2 idi 1.6 multijet doblo almıştık ortalama tüketim 5.5 litreydi.
Fiat Fiorino almayı düşünüyoruz. Amacımız uzunyola çıkmak, gezmek, şehir içi kullanmak.
Sağ şeritten yavaş yavaş giderim dersen uzun yol yapar. Şehirici ulaşım için çok ideal bir araç. Fiyatına göre alınır gibi. Yine de biraz zorlayıp doblo'yq yönelin. Fiorino çok ufak.
Paramız Fiorino Pop'a yetiyor maalesef.
Hocam 4 kişilik bir aileyseniz eğer Fiorino yerine linea bakın derim. Yakıtı üzmez, bagajı geniştir. Sadece yalıtımı biraz kötü ama kendisi Fiorino'nun sedanı gibidir.
Dediğim gibi hocam. Yine senin şahsi kararın karışmam ama ben olsam üstüne biraz ekler Urban Linea felan alırım3 kişilik aileyiz. Kardeşim yok.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Ben tercih etmezdim şahsen ama yine de kararınıza saygı duyuyorum. Allah kaza bela vermesin.Fiorino pop aldık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.