Fiat Linea 2008 model, 340.000TL'ye alınır mı?

heroysr

Femtopat
Daha fazla  
2008 model Linea 1.4 Turbo emotion.
240000 bin de on kaput ve sağ çamurluk degismis tavan alti boyali sizce alınır mı? Fiyat 340k öneriniz nelerdir? Arabalardan anlamıyorum yardım edin.

Aşırı acil lazım değilse alma hocam. Altın bazında birikimine devam et. Elinde hurdadan hallice kalmış bu araçları kimse almasın ki patlasın. Arabanın ömrü dolmuş resmen. 240k ve tavan dışında her yerinde işlem olan bu araç seni sanayicilerle akraba yapar. 450k bandına 2013 cruze otomatik değişensiz 170k km ilan görmüştüm geçen.

Almanızı önermem. İlla araba istiyorum ben dersen, onun yerine eski ama efsane kasa toyota corolla daha kullanışlı ve alıcısını üzmeyen bir arabadır. Eski olmasına rağmen parça sorunu yok, ustası da bol.
İkinci önerim ise, insanlar korkuyor ama, 156 Alfadır. Yaşına göre en konforlu arabalardan biri bence, araçta ne ararsan var. Alfa diyince insanlar bi duraksıyor ama Alfa keyfini sadece kullanan bilir. Parça sorunu da iline göre değişiyor. Ben Tekirdağ'da yaşıyorum ve ne parça ne usta sorunu yaşadım bu güne kadar.
(İx35 var bende, bir de bekarlıktan kalma 156 Alfam. Vallahi 156'nın konforu İx35'te yok.)
Ayrıca babamda eskiden vardı Linea, zayıf araba, çabuk dağılıyor.
Chevrolet Cruze önermiyorum, hem elinde kalır hem de ısınma sorunlu bir arabadır kendisi. Son sahibi olursun.
Bir de illa bana araba lazım dersen eğer, instagram ve youtube'de "pufi_duf" isimli birisi var. Çok güzel tavsiye videoları var adamın. Bütçeye göre araba-model önerisi yapıyor. Bir bakmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı