AlfaEmeroo Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Merhaba, araç zaman zaman benzinde zaman zaman LPG'de çalışıyor bazen hiç çalışmıyor. Beyni resetleyip tekrar çalıştırıyorum çoğu zaman çalışıyor. Bazen günlerce çalışmıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Merhaba, araç zaman zaman benzinde zaman zaman LPG'de çalışıyor bazen hiç çalışmıyor. Beyni resetleyip tekrar çalıştırıyorum çoğu zaman çalışıyor. Bazen günlerce çalışmıyor. Sebebi nedir?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 8 Aralık 2023 #2 Akü ile alakası olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS AlfaEmeroo Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 Emir Bozat dedi: Akü ile alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aküyü, benzin pompasını değiştirdim. Lpg yi kontrol ettirdim sorun yok bunlarda. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Akü ile alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aküyü, benzin pompasını değiştirdim. Lpg yi kontrol ettirdim sorun yok bunlarda.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #4 AlfaEmeroo dedi: Aküyü, benzin pompasını değiştirdim. LPG'yi kontrol ettirdim sorun yok bunlarda. Genişletmek için tıkla... Dinamoların bozulmadığına emin misiniz? Artı 0 Eksi
AlfaEmeroo dedi: Aküyü, benzin pompasını değiştirdim. LPG'yi kontrol ettirdim sorun yok bunlarda. Genişletmek için tıkla... Dinamoların bozulmadığına emin misiniz?
KS KS AlfaEmeroo Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 Silinen üye dedi: Dinamoların bozulmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Şarj dinamosu mu ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dinamoların bozulmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Şarj dinamosu mu ?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #6 AlfaEmeroo dedi: Şarj dinamosu mu? Genişletmek için tıkla... Şarj ve Marş. Kontağa basarken ne gibi bir sorun oluyor? Video atabilirseniz yardımcı olmak isterim. Artı 0 Eksi
AlfaEmeroo dedi: Şarj dinamosu mu? Genişletmek için tıkla... Şarj ve Marş. Kontağa basarken ne gibi bir sorun oluyor? Video atabilirseniz yardımcı olmak isterim.
KS KS AlfaEmeroo Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #7 Silinen üye dedi: Şarj ve Marş. Kontağa basarken ne gibi bir sorun oluyor? Video atabilirseniz yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Araç başına geçince video atarım buraya Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Şarj ve Marş. Kontağa basarken ne gibi bir sorun oluyor? Video atabilirseniz yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Araç başına geçince video atarım buraya
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #8 AlfaEmeroo dedi: Araç başına geçince video atarım buraya Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi